Single groepsreizen in Nepal

Hoogtepunten als Chitwan National Park, koningssteden rondom Kathmandu en een boottocht over het Phewa meer.
We overnachten in comfortabele driesterrenhotels in een tweepersoonskamer voor alleengebruik.
Onze single groepsreis wordt begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Veel excursies en extra’s bij de prijs inbegrepen.

Singlereis Nepal – Ga met ons mee en ontdek Nepal

Een singlereis in Nepal is hoe dan ook een onvergetelijke rondreis, en dat kan iedereen die er ooit geweest is beamen. Nepal is een spiritueel land, en dat gaan we onder andere ontdekken met een groep singles tijdens de reis. De single reizen naar Nepal uit ons aanbod zijn complete reizen inclusief vluchten, overnachtingen in comfortabele accommodaties en veel excursies.

Single reizen Nepal: een levend museum

Tijdens de single groepsreis in Nepal brengen we onder andere een bezoek aan het levende museum Kathmandu. Hier zien we prachtige paleizen, rijk gedecoreerde huizen en pagodes. Kathmandu wordt niet voor niets één van de meest fascinerende steden ter wereld genoemd en daarom mag deze stad niet ontbreken tijdens onze Nepal single reizen. Ook maken we kennis met de echte lokale bevolking tijdens de reis en komen we zo alles over het land te weten.

Dit mag je niet missen!

Deze prachtige singlereis mag je wat ons betreft zeker niet missen. We combineren deze reis ook nog met een ander prachtige land, een singlereis naar India. Een kleurrijk land waarvan we ook alle hoogtepunten zullen bekijken. Of kies voor een van onze groepsreizen naar Nepal of de individuele rondreizen naar Nepal. Het is allemaal mogelijk in ons ruime aanbod aan reizen voor iedereen.