Groepsrondreizen in Nicaragua

Hoogtepunten als Granada, ruïnes en kleurrijke indianenmarkten.
We overnachten in comfortabele en typisch Nicaraguaanse hotels.
Onze groepsrondreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Bij ons zijn veel excursies al inclusief.

Groepsreis Nicaragua – Ga met ons mee naar het land van de meren en vulkanen

Een bezoek aan Granada, ruïnes en kleurrijke indianenmarkten, en dat is slechts een kleine greep uit de hoogtepunten tijdens een groepsreis naar Nicaragua. Samen ontdekken we dit prachtige, veelzijdige en kleurrijke land in Midden-Amerika. De groepsrondreis naar Nicaragua bevat de vluchten, overnachtingen en diverse excursies. En er gaat een deskundige, Nederlandssprekende reisleider mee die alles over Nicaragua kan vertellen.

Nicaragua groepsreis: een paar hoogtepunten

Tijdens de groepsreizen naar Nicaragua bezoeken we vele hoogtepunten waarvan we er een paar zullen uitlichten. Zo is er de badplaats San Juan del Sur, de enige badplaats, van formaat in Nicaragua met een levendig stadsstrand met volop restaurantjes en lounge barretjes. We varen ook naar het agrarische eiland Ometepe, gelegen in het meer van Nicaragua. Dit eiland wordt gevormd door twee vulkanen, Concepción en Maderas, die het eiland vormen. Wij vinden dit toch wel een van de hoogtepunten van de groepsrondreizen naar Nicaragua.

Wandelen op Isla de Ometepe

We laten Isla de Ometepe niet zomaar aan ons voorbij gaan tijdens een groepsreis in Nicaragua. Tijdens de eilandtour krijg je een goed beeld van het eiland. We bezoeken onder andere de Charco Verde lagune en maken een wandeling over het Peña Inculta lavastenen pad. Tijdens de wandeling is er een grote kans dat je brulapen, kapucijnapen en vele soorten inheemse vogels tegenkomt. Maar tijdens de groepsreis kun je ook genieten op het heerlijke strand van het eiland.

Een gecombineerde groepsreis

De groepsreis naar Nicaragua wordt vaak gecombineerd met andere landen in Midden-Amerika en daarom bieden wij ook gecombineerde groepsreizen aan. Zo bieden we een Nicaragua groepsreis gecombineerd met Costa Rica. Een dwarsdoorsnede van deze prachtige landen tijdens een onvergetelijke reis waarbij alle vluchten, overnachtingen en veel excursies geregeld zijn.

Ga mee met ons op een prachtige reis

Tijdens een groepsrondreis naar Nicaragua leer je de meest mooie plekjes van dit land kennen. De hele bekende plekken, maar juist ook de minder bekende, maar mooie plekken. Liever een singlereis naar Nicaragua of een individuele rondreis naar Nicaragua? Ook dat is mogelijk!