Privé rondreizen in Nicaragua

Hoogtepunten als Granada, ruïnes en kleurrijke indianenmarkten.
U overnacht in comfortabele en typisch Nicaraguaanse hotels.
Onze lokale, Nederlandssprekende, vertegenwoordiger staat in geval van nood voor u klaar.
Bij ons is uw huurauto al inclusief.

Individuele rondreis Nicaragua – Ontdek het land van de meren en vulkanen

Wilt u op eigen gelegenheid Nicaragua ontdekken, maar vindt u het wel fijn als de route, de accommodaties en veel excursies geregeld zijn? Kijk dan eens naar onze mogelijkheden voor een individuele rondreis in Nicaragua. Hierbij reist u met uw eigen reisgezelschap, maar hoeft u zelf nergens naar om te kijken. De vluchten, transfers, accommodaties, excursies, werkelijk alles hebben wij al geregeld. Tijdens de privé rondreis in Nicaragua hoeft u alleen maar te genieten!

Privé rondreis Nicaragua: een gevarieerde bestemming

Onze individuele rondreizen naar Nicaragua zijn gevarieerd. Van strand tot vulkanen en een bijzondere eilandtour, het kan allemaal onderdeel zijn van de rondreis in Nicaragua. Individueel bezoekt u de hoogtepunten van dit land, dus dit kan helemaal in uw eigen tempo. Liever met een groep op pad? Dan kunt u ook kiezen voor onze groepsreizen naar Nicaragua.

Een reis naar eigen wens

Als u kiest voor een van onze privé rondreizen naar Nicaragua, dan kunt u deze naar eigen wens samenstellen. Kies bijvoorbeeld voor een upgrade van de reis met extra bijzondere accommodaties om te overnachten. Maar er zijn nog meer aanpassingen mogelijk. Op die manier kunt u de privé rondreis naar Nicaragua helemaal naar eigen wens samenstellen.