Privé rondreizen in Nicaragua

Hoogtepunten als Granada, ruïnes en kleurrijke indianenmarkten.
Je overnacht in comfortabele en typisch Nicaraguaanse hotels.
Onze lokale, Nederlandssprekende, vertegenwoordiger staat in geval van nood voor je klaar.
Bij ons is jouw huurauto al inclusief.

Individuele rondreis Nicaragua – Ontdek het land van de meren en vulkanen

Wil je op eigen gelegenheid Nicaragua ontdekken, maar vind je het wel fijn als de route, de accommodaties en veel excursies geregeld zijn? Kijk dan eens naar onze mogelijkheden voor een individuele rondreis in Nicaragua. Hierbij reis je met jouw eigen reisgezelschap, maar hoef je zelf nergens naar om te kijken. De vluchten, transfers, accommodaties, excursies, werkelijk alles hebben wij al geregeld. Tijdens de privé rondreis in Nicaragua hoeft je alleen maar te genieten!

Privé rondreis Nicaragua: een gevarieerde bestemming

Onze individuele rondreizen naar Nicaragua zijn gevarieerd. Van strand tot vulkanen en een bijzondere eilandtour, het kan allemaal onderdeel zijn van de rondreis in Nicaragua. Individueel bezoek je de hoogtepunten van dit land, dus dit kan helemaal in jouw eigen tempo. Liever met een groep op pad? Dan kun je ook kiezen voor onze groepsreizen naar Nicaragua.

Een reis naar eigen wens

Als je kiest voor een van onze privé rondreizen naar Nicaragua, dan kun je deze naar eigen wens samenstellen. Kies bijvoorbeeld voor een upgrade van de reis met extra bijzondere accommodaties om te overnachten. Maar er zijn nog meer aanpassingen mogelijk. Op die manier kun je de privé rondreis naar Nicaragua helemaal naar eigen wens samenstellen.