Nicaragua

Hoogtepunten als Granada, ruïnes en kleurrijke indianenmarkten.
We overnachten in comfortabele en typisch Nicaraguaanse hotels.
Onze groepsrondreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Bij ons zijn veel excursies al inclusief.

2

Rondreizen in Nicaragua

Rondreis Nicaragua - Een rondreis in het land van de meren en vulkanen

Een rondreis in Nicaragua bevat hoogtepunten op het gebied van cultuur, maar ook natuur. Van koloniale steden en natuurparken tot indrukwekkende vergezichten en kleurrijke lokale markten: een Nicaragua rondreis heeft het allemaal! Een deskundige, Nederlandssprekende reisleider neemt je mee door dit land en kan je alles vertellen. Op die manier leer je dit land echt goed kennen.

Nicaragua rondreizen: indrukwekkende vulkanen

Tijdens de groepsreis Nicaragua zul je sowieso meerdere vulkanen zien, waaronder misschien wel een vulkaan die nog dagelijks actief is. En dan hebben we het over Concepción, op het eiland Ometepe. Van tijd tot tijd zijn er rookpluimen vanuit de krater te zien. Het eiland bestaat zelfs uit twee vulkanen. Daarnaast brengen we tijdens de groepsrondreis in Nicaragua een bezoek aan het Meer van Nicaragua, met een borrelende stroom modderpoelen. Dit wordt ook wel ‘The Ring of Fire’ genoemd en is een keten die het grootste gedeelte van ’s werelds vulkanen omvat.

Koloniale steden

Nicaragua heeft niet alleen vulkanen, maar ook koloniale steden. Een bezoek aan Léon is bijvoorbeeld onderdeel van de groepsreis in Nicaragua. Van de gezellige volksbuurt El Laborío tot de grootste kathedraal van Midden-Amerika, waar vanaf je bovendien een indrukwekkend uitzicht hebt over de vulkaan-keten ‘Los Maribios’. Maar we brengen tijdens de rondreis in Nicaragua ook een bezoek aan Granada. Wist je dat Nicaragua grotere sigarenproducten heeft dan Cuba? Dat ontdek je tijdens een rondleiding in de sigarenfabriek.

Nicaragua én Costa-Rica

Staat een rondreis in Costa-Rica ook hoog op jouw verlanglijstje? Dan heb je geluk, want wij bieden een bijzondere gecombineerde groepsrondreis in Nicaragua én Costa-Rica. Costa-Rica heeft prachtige natuur en een rijke dierenwereld. Een mooie aanvulling op de Nicaragua rondreis, als je het ons vraagt. Wij regelen alles, van de vluchten tot de overnachtingen en de excursies. Je hoeft alleen maar in het vliegtuig te stappen en te genieten van de geweldige rondreis. Ga met ons mee en ontdek het prachtige Nicaragua en Costa-Rica tijdens een complete reis. Een reis om nooit meer te vergeten!