Single groepsreizen in Nicaragua

Hoogtepunten als Granada, ruïnes en kleurrijke indianenmarkten.
We overnachten in comfortabele en typisch Nicaraguaanse hotels. Je hebt hierbij de keuze uit een kamer op indeling of een kamer voor alleengebruik.
Onze single groepsreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Bij ons zijn diverse excursies al inclusief.

Singlereis Nicaragua – Ga mee naar het land van de vulkanen

Bezoek samen met een gezellige groep singles de hoogtepunten van Nicaragua tijdens een singlereis in Nicaragua. We ontdekken dit land met een ongekende schoonheid die tot nu toe voor veel mensen nog verborgen is gebleven. En daarbij hebben we er tijdens de single vakantie in Nicaragua voor gezorgd dat de groep niets tekort komt. Van comfortabele overnachtingen tot vele excursies: alles is geregeld.

Single reizen Nicaragua: samen dit land ontdekken

Tijdens de single vakantie in Nicaragua gaan we samen met een groep de hoogtepunten van dit land ontdekken. Zo bezoeken we Isla de Ometepe ofwel het ‘eiland met de twee vulkanen’. Een eilandtour zorgt ervoor dat we alles over dit eiland te weten komen. Het lijkt hier zelfs of de tijd heeft stilgestaan. Maar dat is nog lang niet alles, tijdens de single groepsreis in Nicaragua ontdekken we natuurparken, indianenmarkten, ruïnes en nog veel meer! Een veelzijdige rondreis, die ook te combineren is met een singlereis naar Costa Rica.

Veel keuzemogelijkheden

Naast de Nicaragua single reizen kun je bij ons ook terecht voor groepsreizen naar Nicaragua en individuele rondreizen naar Nicaragua. Volop mogelijkheden om dit land te leren kennen en wij hebben alles voor je geregeld. Ontdek zelf wat dit land zo bijzonder maakt.