Groepsrondreizen in Nieuw-Zeeland

Hoogtepunten als de Fox Glacier, geisers van Rotorua en het Abel Tasman Park.
Overnacht in comfortabele en centraal gelegen hotels met ruime kamers.
Onze groepsreizen naar Nieuw-Zeeland worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Bij ons zijn veel activiteiten al inclusief.

2

Groepsrondreizen in Nieuw-Zeeland

Groepsreizen Nieuw-Zeeland – Ontdek de indrukwekkende natuur

Heb je altijd al de indrukwekkende natuur van Nieuw-Zeeland willen ontdekken? Wil je dit graag met een groep doen, onder leiding van een deskundige, Nederlandssprekende reisleider die alles over dit land kan vertellen? Kijk dan eens naar onze groepsreizen in Nieuw-Zeeland. Deze groepsreizen zijn compleet georganiseerd inclusief vluchten, overnachtingen en veel excursies. En natuurlijk bepaal je zelf waar je wel of niet aan wilt deelnemen.

Eeuwenoude gletsjers, weidse fjorden en meer…

Onze groepsreizen naar Nieuw-Zeeland brengen je langs eeuwenoude gletsjers en weidse fjorden. Maar ook subtropische regenwouden, besneeuwde bergtoppen en prachtige stranden zullen de revue passeren tijdens een reis over het Noorder- en Zuidereiland. De indrukwekkende natuur zal je zeker meerdere kippenvel momenten bezorgen. Een reis vol indrukwekkende hoogtepunten, begeleid door een deskundige reisleider die alles over Nieuw-Zeeland kan vertellen. We zorgen ervoor dat je alles over dit land te weten komt en dat je optimaal kunt genieten van al het moois dat Nieuw-Zeeland te bieden heeft.

Het Noordereiland

De stad Auckland, op het Noordereiland, vormt vaak het startpunt van onze groepsreizen in Nieuw-Zeeland. Dit wordt ook wel de City of Sails genoemd. Vanuit hier kunnen we doorreizen naar de schitterende Bay of Islands, schitterende baaien, gouden zandstranden en gouden stranden in een subtropisch klimaat. Maar ook een bezoek aan de historische Waitangi Treaty Grounds is de moeite waard. Via het immense Lake Taupo komen we vervolgens terecht in de hoofdstad Wellington.

Het Zuidereiland

Ook het Zuidereiland heeft veel te bieden en dat ontdekken we tijdens de groepsreizen in Nieuw-Zeeland. Van een boottocht langs de schitterende fjorden tot de prachtige watervallen die langs de rotswanden naar beneden kletteren. Van een bezoek aan het Abel Tasman National Park met dichtbegroeide bossen, gouden stranden en kristalhelder water. Maar ook de indrukwekkende gletsjers Franz Josef en Fox Glacier behoren tot de hoogtepunten van het Zuidereiland.

Complete groepsreizen in Nieuw-Zeeland

Het Noorder- en Zuidereiland met een groep verkennen? Wij bieden compleet verzorgde groepsreizen inclusief vluchten, accommodaties, een deskundig Nederlandssprekende reisleider en veel excursies. Ontdek met een groep wat dit bijzondere land allemaal te bieden heeft qua natuur, maar ook de wereldse steden. Ontdek alle hoogtepunten van Nieuw-Zeeland tijdens onze groepsreis! Ga je liever met eigen gezelschap op individuele rondreis naar Nieuw-Zeeland? Ook dat is mogelijk, wij bieden tal van verschillende privé rondreizen naar Nieuw-Zeeland aan.