25-daagse privé rondreis met huurauto Bed & Breakfast tour Nieuw-Zeeland

 

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,4

Gemiddelde beoordeling

18 reizigers beoordelen deze reis met een:

5,3
Toegevoegd op: 01-03-2020

Er is geen omschrijving ingevuld.

kok
8,0
Toegevoegd op: 16-01-2020

Mooie afwisselende reis met veel natuur en fijne verblijfslocaties

Zuidereiland heeft veel mooie natuur met milford sound, hokitika gorge, gletsjes en watervallen. Het noordereiland heeft het vulkanische gebied en de wat grotere steden. Auckland is een hele groene stad.

Jody en Nico
7,7
Toegevoegd op: 08-01-2020

Nieuw Zeeland is een geweldig land!

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,3
Toegevoegd op: 31-12-2019

Nieuw Zeeland is een schitterend en veelzijdig land

Contact met de mensen van de B en B is erg goed. Ze willen je allemaal helpen en hebben tips voor je waar je naar toe kunt gaan. Elm's wildlife tour vonden we erg leuk en we hebben genoten van de zeehonden en zeeleeuwen in Kaikoura.

8,3
Toegevoegd op: 21-12-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,3
Toegevoegd op: 16-12-2019

Een land vol verrassingen die blijft wisselen van landschap, een hele mooie ervaring

Allebei de eilanden zijn zeer mooi Het zuideiland is wel veel rustiger Alle bezienswaardigheden zijn de moeite waard om te doen. Er is geen enkele waar we spijt van hebben Alles kan gerust op eigen houtje gedaan worden (uitz walvissen en hobbiton.) Het eten daar is goed en goed bereikbaar. Temperaturen aangenaam maar wel heel wisselend.

Patsy
9,0
Toegevoegd op: 16-12-2019

Een fantastische reis, wat een schitterende natuur en vriendelijke bevolking.

Fijn land om in te rijden. Een bed en breakfast is een prettige manier van overnachten. Veel tips van de eigenaren gekregen en leuke ontmoetingen tijdens het ontbijt. Een schitterend land met veel verscheidenheid aan natuur en heel veel te doen.

Bernadet en Marjan uit Saasveld
7,0
Toegevoegd op: 30-11-2019

Prachtige bestemming die aan mijn verwachtingen voldeed en zeker voor herhaling vatbaar is .

Sommige dingen die niet door gaan omdat het weer je partner speeld. Bij sommigge hoogtepunten zoals een gladsjer met een helie vlucht bezoeken. daar zou je eigenlijk een extra dag of twee in moeten plannen.Wand het weer kan daar alla minuut omslaan .Ze zeggen daar een dag kent wat het weer betreft soms vier seizoenen.

7,3
Toegevoegd op: 27-11-2019

Highlite tour New Zealand top om een goede indruk te krijgen van dit mooie land.

Maori excursie was erg leuk en leerzaam.

9,0
Toegevoegd op: 24-11-2019

Absoluut doen!

Er is geen omschrijving ingevuld.