27-daagse privé rondreis met huurauto Compleet Nieuw-Zeeland

 

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,8

Gemiddelde beoordeling

22 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,7
Toegevoegd op: 11-03-2020

Een niet in 1 zin te omschrijven fantastische reis.

Fantastische natuur. Van bergen tot strand, van gletsjers tot geisers, van tropisch regenwoud tot weilanden, van pinguïns tot walvissen. De wereld in het klein met zeer vriendelijke mensen. Leuke plaatsen zijn Queenstown (veel jonge mensen), Dunedin, Oamaru en Christchurch (alle drie Engelse/Schotse stijl).

André
9,0
Toegevoegd op: 29-02-2020

super fantastische reis

Er is geen omschrijving ingevuld.

Henry
10,0
Toegevoegd op: 28-02-2020

Fantastische reis, prachtig land

Geweldige reis, wij hebben enorm genoten. Wij hebben vanuit Bay of Islands de tocht naar Cape Reinga gemaakt. Schitterend. Je moet op tijd vertrekken, maar zo de moeite waard. Aanrader is om het Abel Tasmanpark te gaan bezoeken. Bij Milford Sound was de weg afgesloten door enorme schade en zijn wij er met een vliegtuigje over gevlogen. Geweldig uitzicht! En bij Fox Glacier echt de helicopter vlucht met snowlanding gaan doen. Wat een ervaring ! De bootreis tussen noord en zuid is ook heel mooi. We hadden het geluk dat we de hele vakantie prachtig weer hadden.

Jan en Helen uit Dalen
8,3
Toegevoegd op: 16-02-2020

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,7
Toegevoegd op: 04-02-2020

Soms te lange rijdagen, verder schitterend , goede indruk van het land.

Er is geen omschrijving ingevuld.

E&B
10,0
Toegevoegd op: 11-12-2019

De reis was op en top verzorgd tot in de puntjes

Jullie geven zelf goede tips , voor elk wat wils.

Inge en Luc
8,3
Toegevoegd op: 05-12-2019

we hebben genoten zowel landschap als de Kiwi s (niet tegenstaande de vele regendagen)

Er is geen omschrijving ingevuld.

Sofie en Jos uit Lichtaart(B) en Oostmalle(B)
7,3
Toegevoegd op: 05-12-2019

Je rijdt in een ansichtkaart. Een HELE grote.

Download thuis alvast met de app. Maps me of Google Maps de accommodaties. En de kaarten van New Zealand. Zo vind je de accommodaties nog beter dan alleen met de beschrijving of de navigator uit de auto.

Rian en Frits
8,0
Toegevoegd op: 18-11-2019

Goed geregeld, mooie route en goed tempo

Zou voor autohuur niet voor Thrifty kiezen maar voor Sunny Cars om dat ook echt alles is inbegrepen. Er bleek voor Road Assistance in bepaalde gevallen een eigen risico van $ 180,-. Zelf band moeten verwisselen. Thrifty vanwege Labourday onbereikbaar. Wil je niet op vakantie.

Peek uit Haarlem
8,3
Toegevoegd op: 10-11-2019

Een fascinerende rondreis met veel afwisseling en indrukken.

Wij hebben gemerkt, dat we minder met steden hebben en meer met de natuur. Ga vooral wandelingen doen wanneer dat kan. Neem met het rijden de alternatieve (senic routes). Geniet van de omgeving en de stilte. In Christchurch hadden wij een dagje extra en kozen ervoor om het plaatsje Akaroa te bezoeken. Zeker de moeite waard. Nog een laatste kans om dolfijnen, blauw pinguïns, zeeleeuwen en andere zeedieren te spotten. Er valt in deze reis zoveel te beleven en te zien. Tijd tekort.

Yvonne