Privé rondreis met huurauto Compleet Nieuw-Zeeland

 

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,2

Gemiddelde beoordeling

8 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,1
Toegevoegd op: 23-11-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

HWL van Gerwen
6,7
Toegevoegd op: 27-11-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

uf Tegelberg
3,8
Toegevoegd op: 02-12-2017

Ondanks de vele fouten door FOX voor, op & na de vakantie hebben we zelf voor een mooie reis gezorgd

Tongariro alpine crossing, kauri bomen (waipoua kauri forest), elm wild life tour, kayakken abel tasman np, glowworm, southern Scenic route, highway 6 zijn tips die je gezien moet hebben!

TA van Laere
9,5
Toegevoegd op: 09-01-2018

Fantastisch land/schitterende natuur. Vriendelijke mensen. Je moet wel v vele uren autorijden houden

Doubtful overnight cruise absolute topper. Hotel in Matahoke is een toplocatie met uitstekend gastheerschap. Ter afsluiting in Christchurch minimaal 2 nachten te verblijven. Je komt s'avonds aan en moet de volgende ochtend naar de luchthaven bijzonder mooie acco Eliza's Manor, jammer de ligging is niet centraal! Reisperiode vertrek begin December perfect om rond te reizen. Af en toe een dag meer rust inplannen. Het prijsniveau in New Zealand is ongeveer gelijk aan dat in NL

Marilyn Ronden
10,0
Toegevoegd op: 11-01-2018

Mooiste reis van mijn leven.

Dit is echt een geweldig mooie reis, wel vermoeiend maar zeer de moeite waard. De mensen zijn aardig en behulpzaam, de wegen zijn over het algemeen goed. De natuur is echt heel mooi, soms leek het alsof je door een schilderij reed. Wij hadden geluk dat de weg van Blenheim naar Kaikoura weer open was, waardoor we niet de grote omweg hoefden te maken. Wel werd er nog druk aan deze weg gewerkt. Het rijden op zich is erg prettig, je moet wel rekening houden met de tijd die nodig is om van de ene naar de andere plaats te komen.

TJM Zonderland
9,0
Toegevoegd op: 26-02-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

JC de Bruin
10,0
Toegevoegd op: 22-04-2018

Zeer volledig pakket. Dit prachtige land in dit programma volledig kunnen zien.

Deze prachtige en volledige reis geeft je de mogelijkheid heel Nieuw Zeeland te bezoeken en te bewonderen. Het fraaie is, dat in dit land alle natuurverschijnselen zijn te zien. De sfeer is 'Australisch' relaxed en draagt in zich het cultuur gevoel van Engeland en Amerika. Een land om iedereen aan te bevelen. Alle hotelboekingen en excursies waren ter plaatse prima geregeld. Je moet alleen niet opzien tegen het rijden van een flink aantal kilometers. Vroeg opstaan is de oplossing. Dan heb je ook gelijk langere dagen! De lange vliegreis neem je dan van zelf op de koop toe.

RCAM Hendriks
8,6
Toegevoegd op: 19-05-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

AJM Meijs