27-daagse privé rondreis met huurauto Compleet Nieuw-Zeeland

 

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,9

Gemiddelde beoordeling

12 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,0
Toegevoegd op: 20-08-2019

De reis van ons leven waar we nog heel lang op terug kunnen kijken

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,3
Toegevoegd op: 05-05-2019

Je hebt een goede routeplanner nodig. Het adres is niet altijd duidelijk(op de hoek van).Ik ben zelf trucker geweest.

C.Cozijn Noordwijkerhout
7,0
Toegevoegd op: 20-02-2019

Een geweldige reis naar een prachtig land voor veel natuur maar ook zeker cultuur.

De sky tower in Auckland waar wij stonden te praten met het NL hockey team zonder dat wij het direct door hadden. Ga beslist naar de geisers in Rotorua. Maak een excursie naar Milford sound op het zuider eiland. De fjorden van Nieuw Zeeland dachten wij. Maar het is vele malen mooier. En maak een excursie naar de walvissen in Kaikora.

8,3
Toegevoegd op: 08-02-2019

een fantastische reis in een geweldig land.

Nieuw Zeeland is een geweldig vakantie land met heel veel mogelijkheden voor de actieve thrillseeker maar ook zeker voor de natuurliefhebber . Niet alle plekken zijn even mooi maar je komt op heel verrassende plekken.

Jack vd Meij
8,0
Toegevoegd op: 27-01-2019

Adembenemend Nieuw Zeeland

Wai-O-Tapu National Park, Stewart Island, Albatross en pinguin kolonie Dunedin, Waiheke Island, Urupukapuka Island, Abel Tasman national park

Rob
9,3
Toegevoegd op: 10-01-2019

Fantastisch!

Er is geen omschrijving ingevuld.

Chris
9,0
Toegevoegd op: 20-12-2018

Prachtige reis in een land waar je welkom bent met een door Fox goed opgesteld dagprogramma.

Geweldig mooi, ongerepte natuur die je van dichtbij kunt bewonderen, tropische wouden, glooiende landschappen, prachtige gletsjers,unieke steden zoals Napier en Dunedin. De diversiteit in de natuur maakt het een bijzondere ervaring.

Jan Denissen
9,0
Toegevoegd op: 14-12-2018

Onvergetelijke ervaring op dit gastvrije en prachtige eiland

Een goede voorbereiding met een eigen planning per dag en bezienswaardigheden is aan te bevelen

9,5
Toegevoegd op: 09-01-2018

Fantastisch land/schitterende natuur. Vriendelijke mensen. Je moet wel v vele uren autorijden houden

Doubtful overnight cruise absolute topper. Hotel in Matahoke is een toplocatie met uitstekend gastheerschap. Ter afsluiting in Christchurch minimaal 2 nachten te verblijven. Je komt s'avonds aan en moet de volgende ochtend naar de luchthaven bijzonder mooie acco Eliza's Manor, jammer de ligging is niet centraal! Reisperiode vertrek begin December perfect om rond te reizen. Af en toe een dag meer rust inplannen. Het prijsniveau in New Zealand is ongeveer gelijk aan dat in NL

Marilyn Ronden
10,0
Toegevoegd op: 11-01-2018

Mooiste reis van mijn leven.

Dit is echt een geweldig mooie reis, wel vermoeiend maar zeer de moeite waard. De mensen zijn aardig en behulpzaam, de wegen zijn over het algemeen goed. De natuur is echt heel mooi, soms leek het alsof je door een schilderij reed. Wij hadden geluk dat de weg van Blenheim naar Kaikoura weer open was, waardoor we niet de grote omweg hoefden te maken. Wel werd er nog druk aan deze weg gewerkt. Het rijden op zich is erg prettig, je moet wel rekening houden met de tijd die nodig is om van de ene naar de andere plaats te komen.

TJM Zonderland