Privé rondreis met huurauto Land van de Witte Wolk (t/m maart 2017)

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,4

Gemiddelde beoordeling

6 reizigers beoordelen deze reis met een:

10,0
Toegevoegd op: 22-11-2017

gewoon geweldig voor herhaling vatbaar

Houd rekening met de leefwijze van de Nieuw-Zeelander. Zij stellen andere eisen aan hun leven dus ook hun vrijetijdsbesteding. Wij houden van gezelligheid, zij hebben dit veel minder. Dit houdt in dat wij met regelmaat op de avond op zoek moesten naar een eetgelegenheid die om 18.00 uur nog open was. Zij gaan blijkbaar niet vaak uit eten en daardoor zijn heel veel restaurants 's avonds gewoon dicht. Ook de sluitingstijden van winkels wijken erg af van wat wij gewend zijn. Om 17.00 uur gaat een beetje alles op slot en wordt het erg stil op straat.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 04-04-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. van Z - De Bilt
10,0
Toegevoegd op: 06-03-2017

Fantastische afwisselende reis - schitterende uitzichten, bijzondere flora, fauna en cultuur.

Wij hebben van alles genoten, in het bijzonder de gannet safari vanuit Napier (zelf geregeld) en de yellow eyed penguins bij Nugget Point - volgens instructies vanuit het hotel.

Anoniem
8,1
Toegevoegd op: 02-03-2017

Heel gevarieerde reis.

n.v.t.

Dhr. J - Zoetermeer
10,0
Toegevoegd op: 05-01-2017

Een fantastische reis met ongelooflijk mooie landschappen

Een reis door New Zealand is echt fantastisch, de natuur is daar overweldigend en je moet voortdurend de tijd in de gaten houden omdat alles zo ontzettend mooi is, maar je moet toch weer verder! Het noemen van een aantal bezienswaardigheden doet tekort aan de niet genoemde bezienswaardigheden maar wij willen er toch een paar noemen! The Milford sound (echt onvoorstelbaar mooi), Fox Glacier met helicoptervlucht, Abel Tasmanpark met kajakexcursie en wandeltocht. De route van Fox Glacier naar Queenstown over de Haastpas, In Wellington met de Cabletram naar boven voor een mooi uitzicht en dan door de botanische tuin terug wandelen. Dunedin echt een aanrader. In Queenstown met gondola naar boven, geweldig uitzicht en terug wandelen. De wildlife tour op Dunedin Peninsula, echt fantastisch. De dolphin encounter in Paihia, amazing. Hobbiton ook geweldig. Het eten is er ook heel goed en het is een heel schoon land.

Dhr. R - Gorinchem
9,5
Toegevoegd op: 22-12-2016

Met deze reis hebben wij zoveel als mogelijk is gezien van Nieuw-Zeeland.

Tijdens de 32-daagse privéreis Land van de Witte Wolken wordt zowel het Noorder Eiland als het Zuider Eiland bezocht, waarbij vrijwel alle hoogtepunten kunnen worden bezocht.

Anoniem
Terug naar boven