32-daagse privé rondreis met huurauto Land van de Witte Wolk

 

Zeer uitgebreide privéreis inclusief huurauto!

Nieuw-Zeeland is een geweldig land met een indrukwekkende natuur, waarvan de wonderlijke geisers van Rotorua en de prachtige stranden van Bay of Islands op het Noordereiland, slechts enkele voorbeelden zijn.

Per ferry maak je de oversteek naar het Zuidereiland met zijn eigen hoogtepunten, zoals de Fox Glacier, Milford Sound, het schitterende Abel Tasman National Park en de hoogste berg van Nieuw-Zeeland, Mount Cook. In Kaikoura kun je boottochten maken om walvissen te spotten. De omgeving is zo sprookjesachtig mooi dat het al een plezier is om er door heen te rijden.

Hotels, motels en Bed & Breakfasts
Je verblijft tijdens de reis afwisselend in mooie hotels, nette motels en een enkele keer in een Bed & Breakfast. De accommodaties die wij voor je selecteerden zijn niet alleen zeer comfortabel, ze dienen ook nog als ideale uitvalsbasis om de omgeving en haar bezienswaardigheden verder te verkennen. Daarnaast beschikken ze over goede faciliteiten om je reis door Nieuw-Zeeland zo aangenaam mogelijk te maken.

Private selfdrive
Tijdens deze 32-daagse privéreis reis je met je eigen huurauto (inclusief). Het grote voordeel van het hebben van je eigen vervoer is dat je zelf kunt bepalen wanneer je vertrekt en waar je onderweg stopt. Wil je ergens een foto van maken? Of lekker een kop koffie drinken? Je kunt stoppen waar en wanneer je wilt en je eigen reistempo bepalen. Je krijgt van ons tevens een Nederlandstalige routebeschrijving met tips, kaarten en folders zodat je alles makkelijk kunt vinden.

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit