Privé rondreis met huurauto Land van de Witte Wolk

 

Wilt u nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kunt u nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kunt u tijdens het boekingsproces toevoegen aan uw reis. De optionele excursies boekt u ter plaatse bij uw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.

Aandachtspunten

 • U kunt deze extra opties tijdens het boekingsproces aan uw reis toevoegen.
 • Bij een verlenging verandert de reisduur en bij extra opties en upgrades niet

Optionele excursies in Dunedin

 • Elm Wildlife Tour Dunedin

  NZD 130,- p.p.

  Het beschermde natuurgebied op het schiereiland Otago is bekend om de zeldzame diersoorten die u van heel dichtbij kan observeren. Tijdens deze bijzondere wildlife tour gaat u op zoek naar zeldzame geeloogpinguïns, albatrossen, pelsrobben en zeeleeuwen. Vanuit schuilhutten en observatieplatforms kunt u van heel dichtbij deze dieren observeren.

Optionele excursies in Kaikoura

 • Whalewatching

  NZD 145 p.p.

  Afhankelijk van het seizoen en de weersomstandigheden kunt u per boot walvissen gaan bekijken maar ook dolfijnen en zeehonden komen hier in grote getalen voor. De potvis is één van de grootste tandwalvissen ter wereld en gaat in de baai van Kaikoura op zoek naar voedsel. Een ervaring die u niet mag missen!

Optionele excursies in Nelson

 • Abel Tasman Nationaal

  NZD 140,- p.p.

  Het Abel Tasman National Park is één van de mooiste nationale parken van Nieuw-Zeeland en de ideale plek voor activiteiten als wandelen en zeekayaken. Tijdens deze actieve excursie gaat u van start met een prachtige kanotocht, u peddelt door het azuurblauwe water langs prachtige baaien, fraaie granieten rotspartijen en gouden stranden. Vervolgens maakt u een cruise en bezoekt u de fascinerende zeehondenkolonie. Ook een wandeling door dit mooie nationale park mag niet ontbreken. Tijdens een ruim twee uur durende tocht loopt u een deel van de bekende Abel Tasman Coastal Track naar Medlands Beach.

Optionele excursies in Te Anau

 • Milford Track halve dag kennismaking

  NZD 81,- p.p.

  Nadat u de Milford Sound Deep Water bent overgestoken begint u aan uw halve dag wandeling met gids op deze wereldberoemde track. Uw eindpunt is de Giants Gate waterfall. Spectaculair te fotograferen vanaf de grote swing brug over de rivier. Onderweg ziet u veel natuur en u wandelt met niet meer dan 12 mensen tegelijk waardoor u volledige aandacht van de gids kunt verwachten.Aandachtspunten

 • De optionele excursies kunt u ter plaatse bij uw reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging boeken en betalen.
 • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers.
 • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
 • Ook bij uw reisbescheiden ontvangt u ook een overzicht van optionele excursies.
 • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heeft u een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer u van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens uw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heeft u deze extra dekking nodig.

  Indien u via FOX een ANWB Reisverzekering afsluit, dan kunt u kiezen voor de optie verzekeringsuitbreiding (bijzondere sporten/wintersport).