Privé rondreizen in Nieuw-Zeeland

Hoogtepunten als de Fox Glacier, geisers van Rotorua en het Abel Tasman Park.
Je overnacht in comfortabele hotels in de steden en nabij de nationale parken.
Extra beleving en comfort? Kies voor het upgrade pakket of pas onze reizen zelf aan.
Autohuur, volwaardige verzekering en veel bijzondere excursies inclusief.

0

Privé rondreizen in Nieuw-Zeeland

Individuele rondreis Nieuw Zeeland - Maak een privéreis door het land van de kiwi's

Een rondreis in Nieuw-Zeeland, wie wil dat nou niet? Een rondreis in Nieuw-Zeeland staat bij veel mensen op de bucket list en dat is niet voor niets, vinden wij. Nergens anders ter wereld tref je zo'n mooie natuur. Maar ook de relaxte of bevolking, de prachtige stranden en de steden dragen bij aan het heerlijke vrije gevoel tijdens een Nieuw-Zeeland rondreis.

Een individuele rondreis in Nieuw-Zeeland

Wij bieden de mogelijkheden om Nieuw-Zeeland helemaal in jouw eigen tempo te ontdekken met een volledig georganiseerde individuele rondreis in Nieuw-Zeeland. Door middel van een gedetailleerde routebeschrijving reis je langs alle hoogtepunten van dit prachtige land. Wij regelen de beste vluchten, de comfortabele hotels en de fijne huurauto. Wij zorgen ervoor dat je alles uit jouw rondreis in Nieuw-Zeeland kunt halen. 

Van gletsjers tot natuurparken 

De rondreizen in Nieuw-Zeeland voeren je langs eeuwenoude gletsjers, weidse fjorden en indrukwekkende natuurparken in dit land. Zorg ervoor dat je genoeg plek hebt voor foto's op jouw camera, want die zul je zeker nodig hebben! Er zijn rondreizen in Nieuw-Zeeland op het Noordereiland, het Zuidereiland en een combinatie van beide. Kies de route die het meeste aanspreekt, wij regelen de rest!

Een greep uit de hoogtepunten

Wereldberoemd is de Bay of Islands, een paradijs met 150 eilandjes, prachtige natuur, witte zandstranden en zeldzame dieren. In het plaatsje Rotorua is het bijzondere geisergebied met thermale baden en geneeskrachtige bronnen. Maak ook kennis met de oorspronkelijke bewoners van Nieuw-Zeeland: de Maori. Een hele bijzondere ervaring waarbij je alles leert over de oude gebruiken zoals zang en dans en de traditionele maaltijden. 

Rondreis Nieuw-Zeeland & Australië

Een Nieuw-Zeeland rondreis wordt vaak gecombineerd met een rondreis in Australië. En daarom bieden wij natuurlijk ook een individuele rondreis in Nieuw-Zeeland en Australië. Daarbij zijn ook de intercontinentale vluchten inbegrepen. Ontdek de bruisende stad Sydney, de imposante monoliet Ayers Rock en the Great Barrier Reef. Een hele mooie aanvulling op de privéreis in Nieuw-Zeeland.

Ga op avontuur

Ga op avontuur en ontdek het prachtige Nieuw-Zeeland tijdens een individuele rondreis. Nieuw-Zeeland heeft machtig mooie natuur, uniek in de wereld. Genoeg redenen om te kiezen voor een rondreis in dit prachtige land!