Nieuw-Zeeland

Hoogtepunten als de Fox Glacier, geisers van Rotorua en het Abel Tasman Park.
Je overnacht in comfortabele hotels in de steden en nabij de nationale parken.
Extra beleving en comfort? Kies voor het upgrade pakket of pas onze reizen zelf aan.
Autohuur, volwaardige verzekering en veel bijzondere excursies inclusief.

2

Rondreizen in Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland rondreis – Ontdek het land van de kiwi’s

Als er een bestemming is die bij veel mensen hoog op de verlanglijst staat dan is het Nieuw-Zeeland. Een rondreis door Nieuw-Zeeland laat zoveel diversiteit in landschappen zien. Van indrukwekkende natuurparken tot weidse fjorden en eeuwenoude gletsjers. Dit levert natuurlijk prachtige plaatjes op. En dat is waarom zoveel mensen ook kiezen voor een rondreis in Nieuw-Zeeland. Wij bieden een georganiseerde rondreis in Nieuw-Zeeland met alles erop en eraan!

Rondreis Nieuw-Zeeland: ontdek al het moois

Ontdek al het moois dat Nieuw-Zeeland te bieden heeft tijdens een van onze georganiseerde rondreizen. Kies jouw favoriete route en wij regelen de rest. Bezoek bijvoorbeeld Auckland, de ‘City of Sails’. Hier kun je uiteraard vele boten bewonderen in de avond, maar breng ook een bezoek aan de wijk Parnell met zijn oude Victoriaanse huizen. Maar tijdens de rondreis in Nieuw-Zeeland kun je ook kennismaken met de oorspronkelijk lokale bevolking, de Maori. Leer alles over hun traditionele levenswijze en maak een Hangi ofwel een concert en maaltijd mee.

Prachtige natuur

Maar zoals de meeste mensen wel weten, zul je tijdens een Nieuw-Zeeland rondreis ook prachtige natuur zien. Zo kun je onder andere op het Noordereiland naar de ‘Bay of Islands’ met de meest fotogenieke watervallen van Nieuw-Zeeland. Verder bieden wij ook een rondreis in Nieuw-Zeeland met een route langs het thermale wonderland ‘Wai-O-Tapu’. Als je hier om exact 10 uur bent, kun je de indrukwekkende geiser Lady Knox zien spuiten. Op Kaikoura kun je een boottocht maken en walvissen en dolfijnen spotten! Een aanrader als excursie tijdens de rondreis.

Ga op avontuur

Nieuw-Zeeland heeft zoveel moois te bieden, dat kunnen we niet in een tekst omschrijven. En iedere route heeft weer zijn eigen charme. Wij zorgen er daarbij voor dat je tijdens de rondreis verblijft in comfortabele accommodaties zodat je goed kunt bijkomen van alles dat je gezien hebt. En daarnaast hebben wij ook diverse excursies geregeld waar je uit kunt kiezen. Een complete rondreis dus. Bekijk de mogelijkheden voor een individuele rondreis in Nieuw-Zeeland en ga op avontuur in het land van de kiwi’s!