24-daagse single groepsreis Natuurlijk Nieuw-Zeeland

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

7,8

Gemiddelde beoordeling

49 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,0
Toegevoegd op: 10-01-2020

Fantastische reis door mooie steeds wisselende landschappen...

Bijzondere reis met vele hoogtepunten van de Bay of Islands tot de geothermische gebieden van Rotorua en White Island...en van de prachtig witte stranden van het Abel Tasman National Park tot de besneeuwde bergtoppen van Mount Cook National Park. En voor de adrenaline kick is de shotover en de Nevis bungee jump aan te raden in Quenstown.

Timothy
7,7
Toegevoegd op: 29-12-2019

Prachtige reis mooie natuur

Hobbiton zeker van te voren boeken. Veel zonnebrand meenemen. Zorg dat je een tafel reserveer want de restaurants zitten vol.

9,0
Toegevoegd op: 27-12-2019

Nieuw-Zeeland, wat heb ik van je genoten

Terug van een geweldig mooie reis. Hebben geluk gehad met het weer. Dat heeft er zeker aan bijgedragen. Esther is een reisleidster waar ik blij mee was. Is informatief en regelt alles netjes. Had een mooie dag in elkaar gezet toen we een andere route moesten volgen. We konden niet naar de Fox Glacier toe. Ondanks dat de helikoptervlucht dus niet door ging, hebben we wel een hele mooie vliegtuigvlucht boven de bergen mogen maken. Dat was zeker een hoogtepunt. Wat mij betreft zijn er nog wel een aantal punten die verbeterd kunnen worden: - groep van 36 mensen is mijn inziens te groot - bezoek aan een bierbrouwerij en een Nederlandse kaaswinkel mogen wat mij betreft er uit. Zo kun je op die dag meer tijd besteden aan andere bezienswaardigheden - we hadden een vrije middag in Wellington. Mogelijk kun je al eerder met de ferry? Mijn inziens een te lange, vrije dag Aan te bevelen excursies: zeker de swing en shotover ( Queenstown )

Yvonne
8,0
Toegevoegd op: 27-12-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,3
Toegevoegd op: 27-12-2019

Al het moois van veel afzonderlijke landen komt bij elkaar in Nieuw Zeeland. Dit land heeft alles!

Een reis naar Nieuw Zeeland kan niet anders dan mooi zijn. De natuur is overweldigend. Alleen heb je tijdens de reis te weinig tijd om echt onderdeel van de natuur te kunnen zijn. Het programma zit strak in elkaar dus de bus moet door. De reis was ook iets te passief; er zouden meer lange wandelingen in mogen zitten, zodat je de natuur meer beleeft. Hoogtepunten voor mij waren de (lange) wandeling in het prachtige Abel Tasman National Park, de noodgedwongen gewijzigde route over de prachtige Artherspas met een fantastische vlucht boven de gletsjers en het avontuur van de Shotover Jet in Queenstown. En heb je net als ik helemaal niets met de Hobbit of Lord of the Rings, dan is het toch leuk om de movieset te bezoeken. Deze staat niet in het programma, maar kun je wel regelen via de reisleider. Kortom, een prachtige reis die op onderdelen nog verder ontwikkeld kan worden.

Agnes
7,0
Toegevoegd op: 27-12-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,0
Toegevoegd op: 27-12-2019

Nieuw Zeeland om onderste boven van te zijn!

Air Safaris, Lake Tekapo-Franz Josef

Ruud
8,3
Toegevoegd op: 26-12-2019

Een reiservaring om nooit meer te vergeten, één reisdag is de mooiste dag uit mijn leven!

Aanrader is de treinreis TranzAlpine Express. Vliegreis over de bergen in Nieuw Zeeland is mijn mooiste ervaring! Het bezoeken van drie botanische tuinen in Nieuw Zeeland vond ik zeer de moeite waard om te bezoeken.

Rudie
8,0
Toegevoegd op: 25-12-2019

Het was een geweldige en bijzondere reis

Er is geen omschrijving ingevuld.

Martijn uit woerden
8,3
Toegevoegd op: 24-12-2019

Een afwisselende reis langs prachtige flora en fauna en het ruwe landschap

Het was een geweldige reis. De natuur is wonderschoon. Wel rekening houden met diverse weeromstandigheden. Ons programma is hierop aangepast wat overigens niet tegenviel want we hebben hier mooie excursies voor terug gekregen. Al met al dik tevreden.