24-daagse single groepsreis Natuurlijk Nieuw-Zeeland

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

7,7

Gemiddelde beoordeling

60 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,3
Toegevoegd op: 29-02-2020

Een fantastische, intensieve reis om nooit te vergeten!

Wij hadden geluk op de Waitangi Treaty Grounds omdat we middenin herdenking festiviteiten belandde. Prachtige botanische tuinen gezien met als hoogtepunt die van Dunedin. En dan die thermische gebieden op het Noordereiland! Eindeloos mooi en spannend. Ook de overtocht naar het Zuidereiland is een feestje. Lekker aan dek zitten en om je heen kijken. Bij het Abel Tasmanpark moet je een keuze maken, of op de boot blijven of kiezen voor een wandeling. Ik koos voor de wandeling en had prachtige uitzichten op de mooie baaien. In Queenstown koos ik voor een boottocht naar een schapenboerderij, een relaxed uitje. Kortom, voor deze reis moet je wel een natuur liefhebber zijn.

Hetty
7,3
Toegevoegd op: 25-02-2020

(Grote) steden bezoeken vind ik zelf altijd wat minder interessant. Er is ook mooie natuur. Ik herinner mij bijvoorbeeld een natuurlijke geiser waarbij het hete water meer dan 10 meter hoog spoot.

8,3
Toegevoegd op: 24-02-2020

Een prima reis, in een heel mooi land, met zeer vriendelijke mensen

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,0
Toegevoegd op: 23-02-2020

Mooie reis, wel weersafhankelijk of excursies, locaties bereikbaar zijn of uitgevoerd kunnen worden.

Excursies dienen vroeg gereserveerd te worden. Lees je goed in welke excursies je wilt doen en welke eigen mogelijke opties er zijn. Er zijn veel mogelijkheden die niet aangeboden worden, maar wel door reisleider kunnen worden gefaciliteerd. Weer blijft een belangrijk factor zeker op Zuidereiland of activiteiten doorgaan kunnen hebben.

8,0
Toegevoegd op: 23-02-2020

Een reis met verschillende prachtige omgevingen, weersomstandigheden en activiteiten.

Nieuw Zeeland bestaat uit vele mooie kusten, fjorden en baaien met prachtige blauwe zee. Vooral de overtocht van Wellington naar Pickton is erg mooi en de kust van Abel Tasman is er een om niet te vergeten.

De heer van der Valk
8,3
Toegevoegd op: 23-02-2020

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,3
Toegevoegd op: 23-02-2020

Afwisselend landschap, prachtige natuur

Omdat je twee dagen hebt in Christchurch is het leuk om een dag naar Akaroa te gaan, prachtige omgeving om te wandelen (die kan per bus vanuit Christchurch). In Queenstown zeker Ben Lomond wandeling doen!!! Abel Tasman ook mogelijkheid tot wandelen (moeite waard). Let op heli hike, helikopter, Milford en walvistour gaan vaak niet door vanwege slecht weer.

8,0
Toegevoegd op: 23-02-2020

Een prachtig en veilig land met vriendelijke mensen.

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,7
Toegevoegd op: 23-02-2020

fantastiche reis die ik niet gauw zal vergeten

Er is geen omschrijving ingevuld.

G.Verdoold
6,3
Toegevoegd op: 22-02-2020

Nieuw Zeeland is een land met veel verschillende natuur, onvoorspelbaar weer en mooie locaties.

De helicoptervlucht die een van de reisgenoten regelde bij de plaatselijke vvv was een leuke ervaring. Ook de door de gids buiten het (optionele) programma om geregelde excursie naar de site van de filmset van De Hobbit was een succes. En het diner dat spontaan door twee reisgenoten op tafel werd getoverd in een hotel zonder kok en vér van de restaurants was een geslaagde avond.

Matheus