24-daagse single groepsreis Natuurlijk Nieuw-Zeeland

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

7,7

Gemiddelde beoordeling

26 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,3
Toegevoegd op: 10-12-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,0
Toegevoegd op: 10-12-2019

Een mooi land dat de lange reis waard is met afwisselingen in flora en fauna en cultuur

Een mooie afwisselende reis in een schoon land met vriendelijke mensen, heerlijk eten en drinken (niet goedkoop), mooie natuur - geisers, vulkanen, gletsjers, blauwe wateren, mooie stranden, zeldzame dieren. De excursie naar Milford Sound zou optioneel moeten zijn (niet altijd toegankelijk), daarentegen zou een excursie naar Hobbiton Movie Set juist opgenomen moeten worden. Een bezoek aan het aardbevings-museum in Christchurch is een aanrader.

Ruud
9,0
Toegevoegd op: 05-12-2019

Dit land heeft al mijn verwachtingen waargemaakt, schitterende landschappen en uitzichten!

Er is geen omschrijving ingevuld.

1,7
Toegevoegd op: 04-12-2019

zeer teleurstellend

moet veel meer tijd hebben om de omgeving te beleven (niet alleen fotomomenten) excursie naar bierbrouwerij sloeg nergens op (belachelijk verhaal geen tijd de biertjes te drinken) excursie naar grootste boom was waardeloos, het museum daarvoor ook niet geweldig. vooral van het Zuidereiland had ik veel verwacht, maar letterlijk in t water gevallen, geen alternatieven

marianne
6,0
Toegevoegd op: 01-12-2019

Leuke reis gehad maar had er meer van verwacht.

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,3
Toegevoegd op: 26-11-2019

Prachtige reis door een schitterend land

Nieuw zeeland is een onwaarschijnlijk mooi land met continue een veranderend landschap; vulkanen, besneeuwde bergtoppen, geisers, strand, maoricultuur etc..en een zeer vriendelijk relaxte bevolking. Op de vrijde middagen zijn we naar de lokale I center geweest voor informatie en het boeken van excursies. Wij hebben een helicoptervlucht en een excursie naar de Hobit geboekt. Het is een stukje vliegen maar het is ook de reis die je nooit zult vergeten en voor altijd zult herinneren en met veel plezier op zult terug kijken.

Michael
8,0
Toegevoegd op: 21-11-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,3
Toegevoegd op: 21-11-2019

Nieuw Zeeland als land overtrof mijn verwachtigingen

* Queenstown is top * Christchurch is mijns inziens de stad om de vakantie mee te beginnen. Begin met het bezoek aan Quake City (Aardbevingsmuseum) * Nelson (Abel Tasmanpark met zn mooie stranden) * Milford Sound als optioneel aanbieden, aangezien het risico te groot is dat de weg ernaartoe afgesloten is door lawinegevaard * Auckland lijkt mij de stad om de vakantie te beeindigen.

Marco W.
6,3
Toegevoegd op: 20-11-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,0
Toegevoegd op: 19-11-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.