Single groepsreizen in Nieuw-Zeeland

Hoogtepunten als de Fox Glacier, geisers van Rotorua en het Abel Tasman Park.
Overnacht in comfortabele en centraal gelegen hotels met ruime kamers. Je hebt hierbij de keuze uit een kamer op indeling of een kamer voor alleengebruik.
Onze single groepsreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Bij ons zijn veel activiteiten al inclusief.

Single reizen Nieuw-Zeeland – Ga mee en ontdek de magische natuur

Met een groep singles de bijzondere hoogtepunten van Nieuw-Zeeland ontdekken? Het is mogelijk met onze volledig verzorgde single reizen naar Nieuw-Zeeland. Een reis vol afwisseling, een reis die ervoor zorgt dat je een goede indruk krijgt van dit bijzondere land. Van de indrukwekkende natuur tot de wereldse steden, het is allemaal aanwezig. Reis van het Noordereiland tot het Zuidereiland en ontdek met eigen ogen wat dit land zo populair maakt.

Starten op het Noordereiland

Onze single reizen in Nieuw-Zeeland starten vaak in Auckland, op het Noordereiland. Tijdens een stadstour is het mogelijk om deze City of Sails te leren kennen. Van de beroemde Queenstreet tot de Auckland Harbour Bridge met een fenomenaal uitzicht op de baai en de skyline van de stad. Eén van de hoogtepunten van het Noordereiland is de Bay of Islands, een prachtige omgeving met ongeveer 150 eilandjes. Strandjes, mooie baaien en veel groen, het is allemaal aanwezig in dit gebied. Een tip: maak hier een boottocht naar de beroemde ‘Hole in the Rock’, waar je de kans hebt om dolfijnen te zien!

Doorkruis het Zuidereiland

Het Zuidereiland is ook zeker de moeite waard en dat zullen we ontdekken tijdens de single reizen in Nieuw-Zeeland. Per ferry kunnen we vanuit het Noordereiland naar het Zuidereiland varen over de Marlborough Sounds. We komen aan in Nelson, wat zelfs één van de mooiste plekjes van de wereld genoemd wordt. Hier bevindt zich het bekende Abel Tasman National Park. Een indrukwekkend park met gouden stranden, kristalhelder water met dolfijnen en zeehonden. Maar ook dichtbegroeide bossen die indrukwekkend zijn.

Bijzondere gletsjers

Absolute hoogtepunten van het Zuidereiland die zeker het benoemen waard zijn, zijn de beroemde Frans Josef en Fox gletsjers. Nergens anders in de wereld is te zien dat een gletsjer uitmondt in een regenwoud. Maak een wandeling aan rand van de Fox gletsjer en geniet van de meest unieke uitzichten. Een indrukwekkend gletsjerlandschap dat je nergens anders ter wereld ziet. En tijdens de single reizen in Nieuw-Zeeland zorgen we ervoor dat je dit hoogtepunt optimaal zult zien en beleven. Tip: laat je per helikopter naar de top van de ijsmassa brengen!

Ontdek Nieuw-Zeeland

Wij zorgen voor een volledig verzorgde reis, van de vluchten tot en met de accommodaties om te overnachten en de excursies. Dus ga met ons mee en ontdek het beste van Nieuw-Zeeland!