Alle vakanties naar Noord-Amerika op een rij.

Rondreizen Noord-Amerika

Rondreis Noord-Amerika

Op rondreis naar Noord-Amerika, een vakantie naar Amerika of Canada is voor elke reiziger een unieke belevenis. Reis langs de Oost- of Westkust van de Verenigde staten of Canada en ontdek de prachtige natuurparken en steden van deze twee enorme landen in Noord-Amerika.

Ook al telt het continent Noord-Amerika niet erg veel landen, is het wel een enorm continent. Canada en de Verenigde Staten zijn samen bijna twee keer zo groot als heel Europa bij elkaar! Er is genoeg te zien in deze twee grootmachten aan de andere kant van de Atlantische Oceaan. Van de prachtige steden zoals New York en San Francisco in Amerika tot aan Vancouver en Montreal in Canada.

Door de enorme oppervlakte van beide landen is het onmogelijk een bepaalde beste reistijd te noemen. Het zuiden van de Verenigde Staten is namelijk compleet anders dan de Oostkust van Canada. Voor meer informatie over de beste reistijd in de Verenigde Staten en Canada verwijzen wij u graag door.

Tijdens een vakantie in Noord-Amerika kunt u kiezen uit verschillende reismogelijkheden. Reis bijvoorbeeld met een privéauto langs de hoogtepunten van West-Amerika of ga op groepsreis naar Oost-Canada. Bij FOX is vrijwel alles mogelijk. Kies voor een van onze vele groepsreizen naar Noord-Amerika, single reizen naar Noord-Amerika, familiereizen naar Noord-Amerika of individuele rondreizen naar Noord-Amerika.

Laat u inspireren voor een reis naar Noord-Amerika!

Het gigantische continent Noord-Amerika is onmogelijk in één keer te bezoeken. U moet een keuze maken uit tal van prachtige bestemmingen. Gaat u het liefst op een stedentrip naar New York of liever op een ontdekkingsreis door het muzikale zuiden van de Verenigde Staten? U kunt ook de twee landen, Canada en de Verenigde Staten, met elkaar combineren. Of het Oosten van Amerika en het Westen van Amerika met elkaar combineren. Wat dacht u van een combinatie van prachtige steden en natuurparken?

Deze twee landen bieden oneindig veel mogelijkheden voor een rondreis door Amerika. Om u alvast een beetje te helpen met oriënteren of juist alvast meer te weten te komen over uw toekomstige bestemming, schrijven wij elke week een nieuw artikel over één van onze bestemmingen.

Een reis door Noord-Amerika is een reis door ongekende mogelijkheden!

Noord-Amerika, reis per huurauto over de wereldberoemde route 66 of ga walvis spotten in Canada. Bezoek Lady Liberty in New York, of overnacht op de Queen Mary in Los Angeles. Bezoek het onbekende en prachtige Alaska in combinatie met het westen van Canada of ga op ontdekkingstocht langs de muzieksteden in het zuiden van de Verenigde Staten.

Terug naar boven