Alle vakanties naar Noord-Amerika op een rij

Rondreizen Noord-Amerika

Rondreis Noord-Amerika

Op rondreis naar Noord-Amerika, een vakantie naar Amerika of Canada is voor elke reiziger een unieke belevenis. Reis langs de Oost- of Westkust van de Verenigde staten of Canada en ontdek de prachtige natuurparken en steden van deze twee enorme landen in Noord-Amerika.
 
Ook al telt het continent Noord-Amerika niet erg veel landen, is het wel een enorm continent. Canada en de Verenigde Staten zijn samen bijna twee keer zo groot als heel Europa bij elkaar! Er is genoeg te zien in deze twee grootmachten aan de andere kant van de Atlantische Oceaan. Van de prachtige steden zoals New York en San Francisco in Amerika tot aan Vancouver en Montreal in Canada.
 
Door de enorme oppervlakte van beide landen is het onmogelijk een bepaalde beste reistijd te noemen. Het zuiden van de Verenigde Staten is namelijk compleet anders dan de Oostkust van Canada. Voor meer informatie over de beste reistijd in de Verenigde Staten en Canada verwijzen wij je graag door.
 


Tijdens een vakantie in Noord-Amerika kunt u kiezen uit verschillende reismogelijkheden. Reis bijvoorbeeld met een privéauto langs de hoogtepunten van West-Amerika of ga op groepsreis naar Oost-Canada. Bij FOX is vrijwel alles mogelijk. Kies voor een van onze vele groepsreizen naar Noord-Amerika, single reizen naar Noord-Amerika, familiereizen naar Noord-Amerika of individuele rondreizen naar Noord-Amerika.
Noord-Amerika

Natuurwonderen en fascinerende wereldsteden

Noord-Amerika heeft alles te bieden waar een reiziger naar op zoek is, prachtige natuurparken, fascinerende wereldsteden en fantastische stranden. Eén bezoek aan dit continent is zeker niet genoeg om alles te ontdekken! We vinden hier alles om te genieten van een welverdiende vakantie; prachtige berggebieden, adembenemende meren, uitgestrekte prairies, dichte wouden en indrukwekkende oceaankusten.