Alle vakanties naar Australië & Nieuw-Zeeland op een rij.

Rondreizen Australië & Nieuw-Zeeland

Vakantie Australië en Nieuw-Zeeland

Op reis naar Australië of Nieuw-Zeeland, een vakantie in Oceanië is een reis langs ruige bergen, schitterende stranden en duizelingwekkend lange wegen. Reis per huurauto door Nieuw-Zeeland of Australië en geniet van de ongekende mogelijkheden van een individuele rondreis in Oceanië. Of combineer de twee landen met elkaar tijdens een uitgebreide rondreis!

Wij bieden reizen aan naar de zuid en oostkust van Australië en naar het bekende rode centrum van het land, Uluru, nabij Alice Springs. In Nieuw-Zeeland combineren wij beide eilanden met elkaar tijdens al onze rondreizen in Nieuw-Zeeland.

Rondreis Australië

Bezoek tijdens een vakantie in Australië de Great Ocean Road, een prachtige slingerweg langs de zuidkust van het land. De spectaculaire weg start in Torquay, zo’n 1,5 uur rijden van Melbourne, de hoofdstad van de staat Victoria. De weg is in totaal ongeveer 240 kilometer lang en een van de mooiste wegen ter wereld. Onderweg maakt u verschillende stops, bijvoorbeeld bij de Twaalf Apostelen. Houdt uw ogen goed open want onderweg is het mogelijk koala’s te spotten! Vooral tussen de plaatsen Lorne en Apollo Bay worden de dieren vaak gezien!

Rondreis Nieuw-Zeeland

In Nieuw-Zeeland kunt u genieten van de verscheidenheid van het prachtige land. Reis per auto langs de mooie kronkelwegen van het land, overnacht in kleinschalige hotels en ontdek de Maori cultuur van het land.

Nieuw-Zeeland is qua oppervlakte geen enorm land (het is iets groter dan het Verenigd Koninkrijk), maar wel een ontzettend divers land. Bekend om de prachtig blauwe meren zoals Lake Tekapo en Pukaki, gletsjers als de Foxgletsjer en Franz Josefgletsjer en nationale parken zoals Abel Tasman en Tongariro. Voor een echte ansichtkaart foto moet u een langs Lake Matheson, ook wel mirror lake genoemd. Met een beetje geluk (voornamelijk vroeg in de morgen), weerspiegeld de Foxgletsjer prachtig in het water van het meertje.

Een vakantie in Nieuw-Zeeland zal u voor altijd bij blijven!

Laat u inspireren voor een reis naar Oceanië!

Benieuwd naar de hoogtepunten van Australië? En wist u dat u in Nieuw-Zeeland en in Australië links moet rijden? Houdt uw ogen wel op de weg, want de routes in deze twee landen behoren tot de mooiste autoroutes ter wereld! Lees meer over de pracht en praal van deze twee landen in Oceanië. Wij schrijven wekelijks een nieuw artikel over een van de vele bestemmingen binnen ons aanbod!

Ontmoet de verschillende culturen van Oceanië!

Van de wereldsteden Sydney en Melbourne in Australië tot aan de studentenstad Dunedin in Nieuw-Zeeland. Het kiezen van een rondreis in een van deze twee landen kan een moeilijke opgave zijn. Welke bestemmingen spreken u het meest aan? Wat is de beste reistijd van Australië of Nieuw-Zeeland? Alles over deze twee prachtige bestemmingen aan de andere kant van de wereldbol vindt u in de specifieke pagina over Australië of Nieuw-Zeeland!


Terug naar boven