Alle vakanties naar Australië & Nieuw-Zeeland op een rij.

Rondreizen Australië & Nieuw-Zeeland

Vakantie Australië en Nieuw-Zeeland

Op reis naar Australië of Nieuw-Zeeland, een vakantie in Oceanië is een reis langs ruige bergen, schitterende stranden en duizelingwekkend lange wegen. Reis per huurauto door Nieuw-Zeeland of Australië en geniet van de ongekende mogelijkheden van een individuele rondreis in Oceanië. Of combineer de twee landen met elkaar tijdens een uitgebreide rondreis!

Wij bieden reizen aan naar de zuid en oostkust van Australië en naar het bekende rode centrum van het land, Uluru, nabij Alice Springs. In Nieuw-Zeeland combineren wij beide eilanden met elkaar tijdens al onze rondreizen in Nieuw-Zeeland.

 

Landkaart Australië en Nieuw-Zeeland

Rondreis Australië

Bezoek tijdens een vakantie in Australië de Great Ocean Road, een prachtige slingerweg langs de zuidkust van het land. De spectaculaire weg start in Torquay, zo’n 1,5 uur rijden van Melbourne, de hoofdstad van de staat Victoria. De weg is in totaal ongeveer 240 kilometer lang en een van de mooiste wegen ter wereld. Onderweg maakt je verschillende stops, bijvoorbeeld bij de Twaalf Apostelen. Houd je ogen goed open want onderweg is het mogelijk koala’s te spotten! Vooral tussen de plaatsen Lorne en Apollo Bay worden de dieren vaak gezien!

Rondreis Nieuw-Zeeland

In Nieuw-Zeeland kun je genieten van de verscheidenheid van het prachtige land. Reis per auto langs de mooie kronkelwegen van het land, overnacht in kleinschalige hotels en ontdek de Maori cultuur van het land.

Nieuw-Zeeland is qua oppervlakte geen enorm land (het is iets groter dan het Verenigd Koninkrijk), maar wel ontzettend divers. Bekend om Lake Tekapo en Pukaki,  de Fox- en Franz Josefgletsjer en nationale parken, zoals Abel Tasman en Tongariro. Voor een echte ansichtkaart foto moet je eens langs Lake Matheson, ook wel mirror lake genoemd. Met een beetje geluk weerspiegelt de Foxgletsjer hier prachtig in het water van het meer.

Laat je inspireren voor een reis naar Oceanië!

Benieuwd naar de hoogtepunten van Australië? En wist je dat je in Nieuw-Zeeland en in Australië links moet rijden? Houd je ogen wel op de weg, want de routes in deze twee landen behoren tot de mooiste autoroutes ter wereld! Lees meer over de pracht en praal van deze twee landen in Oceanië. Wij schrijven wekelijks een nieuw artikel over een van de vele bestemmingen binnen ons aanbod!
Oceanië

Down Under; op bezoek bij de Maori en Aboriginals

Australië, The Land Down Under biedt reizigers een ongekende hoeveelheid aan mogelijkheden. Grote uitgestrekte woestijnen, subtropische regenwouden, wereldse steden, prachtige stranden en het mooiste en grootste koraalrif ter wereld maken een reis door dit land tot een onvergetelijke ervaring! Wanneer je een reis maakt over het Noorder en Zuidereiland van Nieuw-Zeeland dan zie je een afwisseling van subtropische regenwouden, gletsjers, besneeuwde bergtoppen, wereldse steden en prachtige stranden!