Groepsrondreizen in Oezbekistan

Ontdek samen met ons schitterende steden als Bukhara en Samarkand.
Slaap een nacht in een traditionele joert onder de sterrenhemel.
Onze groepsreizen in Oezbekistan worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Bij ons zijn veel excursies al inclusief.

2

Groepsrondreizen in Oezbekistan

Groepsreis Oezbekistan – Ga met ons mee naar dit fascinerende land

Oezbekistan is niet anders te omschrijven dan een land van uitersten. En dat maakt een groepsreis naar Oezbekistan juist zo bijzonder. En vergeet ook vooral uw fototoestel niet tijdens een groepsrondreis in Oezbekistan, we gaan zoveel mooie plekjes zien! Een bijzondere bestemming, die ook wel de parel van Centraal-Azië wordt genoemd. Onze deskundige, Nederlandssprekende reisleiding zal hier dan ook alles over vertellen tijdens de Oezbekistan groepsreis.

Oezbekistan groepsreis: voor velen onbekend

Oezbekistan is voor veel mensen nog een hele onbekende bestemming, maar voor u niet meer na de groepsreis in Oezbekistan. Wij brengen u onder andere naar de hoofdstad Tasjkent, die we met de groep gaan verkennen. Het is een moderne stad met fraaie metrostations, veel universiteiten en groene stadsparken. Een stad met een rijke geschiedenis, waarmee ook uitgebreid kennis zullen maken tijdens de groepsrondreis in Oezbekistan.

Een stukje geschiedenis

Oezbekistan was vroeger het hart van de Zijderoute, wat de belangrijkste verbinding was tussen het oosten en het westen. Oezbekistan heeft destijds profijt gehad van deze ligging, en dat is ook te zien in schitterende historische steden zoals Bukhara en Samarkand, die ook onderdeel vormen van de groepsreizen in Oezbekistan. We laten een stukje geschiedenis zien en het verhaal wat daarachter schuil gaat.

Door de woestijn

Maar een groepsreis in Oezbekistan bestaat niet alleen uit een bezoek aan bijzondere steden, we gaan ook naar de woestijn, waar we zelfs een nacht doorbrengen in een eigen privé joert. Een hele bijzondere ervaring! Hier geniet u van de zonsondergang en de overweldigende stilte van de woestijn. Maar ook het zingen van liederen rond het kampvuur hoort daarbij.

Ga met ons mee naar Oezbekistan

Wij laten tijdens een groepsrondreis in Oezbekistan zien waarom dit land zo bijzonder is. Wij regelen alles, van de vluchten tot de excursies en comfortabele overnachtingen, en zorgen ervoor dat de groepsreis naar Oezbekistan er eentje wordt om nooit meer te vergeten. Ga met ons mee en ontdek het fascinerende Oezbekistan, een bestemming die voor velen nog onbekend is.