Groepsrondreis Oezbekistan: Hart van de Zijderoute

U krijgt van ons:
  • Overnachting in tweepersoons joert
  • Comfortabele binnenlandse vlucht
  • Inclusief entreegelden t.w.v. €50,-
  • Uitgebreide bezoeken aan de steden van de Zijderoute
  • Folkloreshow in Bukhara

Fascinerende steden, verlaten woestijn landschappen en levendige bazaars

Reis met ons mee door het hart van de historische Zijderoute en ontdek de parel van Centraal-Azië. Oezbekistan is een uiterst vrij en veilig land met een zeer vriendelijke bevolking. Al eeuwen lang was de Zijderoute de belangrijkste verbinding tussen het oosten en het westen.

Dat Oezbekistan destijds heeft geprofiteerd van zijn strategische ligging aan deze winstgevende handelsroute zien we vandaag de dag terug in schitterende historische steden als Bukhara en Samarkand die we u graag laten zien. Ontdek rijkelijk gedecoreerde Koranscholen met turquoise tegeltjes en levendige bazaars vol kruiden en specerijen. Tussen de steden reizen we door verlaten woestijnlandschappen die vroeger het decor vormden voor ellelange karavaanroutes van soms wel duizenden kamelen. We overnachten in comfortabele hotels en slapen een nacht op een unieke locatie midden in de woestijn in traditionele joerts onder een heldere sterrenhemel.

Uiteraard reizen wij met onze eigen bus en hebben we gekozen voor een comfortabele binnenlandse vlucht. Voor het gemak hebben we de entreegelden inclusief gemaakt en overnacht u in de joert op basis van volpension.

Graag laten wij u alle hoogtepunten van dit bijzondere land zien. Reist u met ons mee?

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte
(geen minimum nodig bij een gegarandeerd vertrek)

2018: Minimaal 15 / maximaal 30 deelnemers
2019: Minimaal 10 / maximaal 31 deelnemers