Oezbekistan

Ontdek samen met ons schitterende steden als Bukhara en Samarkand.
Slaap een nacht in een traditionele joert onder de sterrenhemel.
Onze groepsrondreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Bij ons zijn veel excursies al inclusief.

Rondreis Oezbekistan – Ga naar het hart van de Zijderoute

Eén ding is zeker, Oezbekistan is misschien niet de eerste de beste bestemming waar je aan denkt voor een rondreis en waar iedereen geweest is. En dat maakt een rondreis door Oezbekistan juist zo bijzonder. Tijdens de Oezbekistan rondreis zorgen we er ervoor dat je dit bijzondere land leert kennen, en houd je fototoestel in de aanslag. Er zijn volop mooie fotomomenten tijdens de rondreis die je niet mag missen.

Oezbekistan rondreis: een reis in historie

De Oezbekistan rondreizen zijn rondreizen vol historie. Dat Oezbekistan heeft geprofiteerd aan de ligging van de Zijderoute is hier volop terug te zien. We bezoeken schitterende historische steden zoals Bukhara en Samarkand en maken kennis met de bevolking. Maar ook een bezoek aan de levendige bazaars vol kruiden en specerijen is onderdeel van de Oezbekistan rondreizen. Uniek is ook een overnachting onder de heldere sterrenhemel, midden in de woestijn, in een traditionele joert. Een onvergetelijke ervaring!

Ga mee naar Oezbekistan

Ga mee met een van onze rondreizen naar Oezbekistan en ontdek dit voor velen nog onontdekte land. Wij zorgen ervoor dat alles voor de reis geregeld is, van de vluchten tot de bijzondere overnachtingen en vele excursies. Een onvergetelijke rondreis voor iedereen!