Groepsrondreizen in Oman

Hoogtepunten als de Wahiba woestijn, de bergen van Jebel Akhdra en een diversiteit aan landschappen.
We overnachten in onder andere Jebel Shams.
Groepsrondreis met Nederlandssprekende reisleiding. 
Veel excursies en extra's zijn bij de prijs inbegrepen.

Groepsreizen Oman – Ontdek het land van de Sultan

Oman wordt ook wel het best bewaarde geheim van het Arabisch schiereiland genoemd. Waarom dat zo is? De enige manier om dat te ontdekken is tijdens een reis door dit bijzondere land. Wij bieden groepsreizen naar Oman die de hoogtepunten van dit land laten zien. Vervlogen tijden komen weer tot leven en je proeft van de echte authentieke Arabische sfeer. Oman zal je telkens weer verbazen!

Groepsreizen Oman: de hoogtepunten

Onze groepsreizen in Oman zitten vol hoogtepunten. Het zijn reizen vol uitersten. Wandelen door de bergen van Jebel Akhdar, ook wel de ‘Grand Canyon’ van het Midden-Oosten genoemd. Maar ook de sprookjesachtige wadi’s met het turquoise water en de dadelpalmen. En wat dacht je van een tocht door de gouden zandduinen van de Wahiba woestijn. Oman heeft een diversiteit aan natuur, afgewisseld met prachtige, sprookjesachtige steden en dorpen.

De bijzondere hoofdstad Muscat

Onze groepsreizen in Oman starten in de hoofdstad Muscat. Hier kunnen we struinen door de eeuwenoude straatjes in het centrum en een traditionele souk bezoeken. Een van de eyecatchers is de Sultan Qaboos Mosque. In deze moskee ligt een enorm handgemaakt Perzisch gebedskleed, gemaakt door 600 vrouwen in 6 jaar tijd. Vanuit het fort van Nakhal hebben we een prachtig uitzicht over de vallei. Honger gekregen? Proef dan zeker even Oman’s lokale specialiteit: mishkak ofwel vleesspiesjes die op houtskool gegrild zijn. Een aanrader!

Een paradijselijke woestijn

Tijdens onze groepsreizen in Oman mag een bezoek aan de paradijselijke Wahiba woestijn niet ontbreken. Per 4-wheeldrive rijden we door de goudkleurige zandduinen. We stoppen bij de prachtige Wadi Bani Khalid Oase, met kleurrijke rotsformaties en dadelbomen. De overnachting in een bedoeïenenkamp maakt de hele ervaring extra bijzonder. Hier kun je genieten van misschien wel de mooiste zonsondergang die je ooit gezien hebt.

Optimaal genieten in Oman

Wij bieden sprookjesachtige groepsreizen in Oman die je laten zien wat dit land zo bijzonder maakt. We zorgen ervoor dat je comfortabel zult reizen en regelen alles, zoals de comfortabele accommodaties en veel excursies. Meer dan genoeg redenen dus om te kiezen voor een van onze reizen!