Wie is FOX, verre reizen van ANWB

Ons verhaal

Wat begon als een ambitieus idee van gepassioneerde reizigers en een internet ondernemer is nu uitgegroeid tot de reisorganisatie met het grootste verre rondreizen aanbod van Nederland.

Hun doel was: verre reizen bereikbaar maken voor een breed publiek. De bijzondere ervaringen, unieke ontmoetingen en onvergetelijke momenten die zij tijdens hun reizen beleefden deelden zij via één van de eerste reizen websites. De reizen die ze daarbij aanboden werden begeleid door bereisde collega’s, zodat ze de reizigers mee konden nemen naar de mooiste plekjes van de wereld. Jaarlijks gingen ze zelf op pad om nieuwe bestemmingen te ontdekken en tegen scherpe prijzen comfortabele accommodaties vast te leggen. Ze ontpopten zich tot de ultieme reisspecialisten. 

Inmiddels 20 jaar verder delen wij nog steeds de zelfde passie, dagelijks zetten wij ons, in Nederland en op meer dan 60 bestemmingen, in om de ultieme reiswensen van onze klanten te verwezenlijken. We blijven innoveren, adviseren reizigers uit eigen ervaring en beleven samen de bestemming. Zo creëren we jaarlijks onvergetelijke reiservaringen voor vele duizenden reizigers.

Groepsrondreizen

Nieuwsgierig geworden naar onze groepsrondreizen?

Bekijk ons reisaanbod

Privé rondreizen

Voor mensen die graag met z'n tweeën of met familie en vrienden op reis gaan.

Bekijk ons reisaanbod

Single groepsreizen

Samen met andere singles een verre bestemming ontdekken. 

Naar alle singlereizen

Familie rondreizen

Familie rondreizen, in groeps- of individueel verband, zijn speciaal afgestemd op het reizen met kinderen vanaf 6 of 8 jaar.

Naar het reisaanbod

Strandvakanties

Speciaal voor zonliefhebbers die even willen ontsnappen aan de drukte van de alledag en van zon, zee en strand willen genieten.

Naar alle strandvakanties