Filmsterren in de Verenigde Staten

Wie aan filmsterren denkt, denkt aan Hollywood

Kies voor een reis met FOX en beleef tijdens uw rondreis door de Verenigde Staten de enige echte filmindustrie waarmee Amerika wereldberoemd is geworden. Word verrast door het prachtige Beverly Hills, maak een wandeling over de unieke Walk of Fame of neem een kijkje achter de schermen bij de Universal Studios van Hollywood.

De hoge palmbomen, grote winkelcentra en enorme pretparken van Los Angeles bezorgen ons het gevoel alsof we zelf in een film spelen. Los Angeles is een bruisende metropool waar naast diverse musea, uitstekende winkelmogelijkheden en heerlijke restaurantjes nog veel meer te beleven is. U heeft vast eerder gehoord van Charlie Chaplin, Marylin Monroe, Kate Winslet en John Travolta. Ga met ons mee en ontdek dé industrie waardoor Los Angeles zo bekend is geworden.

Hollywood

hollywood.png

Los Angeles is vooral bekend vanwege de filmindustrie in Hollywood waar de internationale films vandaan komen. Vind vele beroemdheden en sterren terug tijdens een bijzondere wandeling over de Walk of Fame en bewonder tijdens uw reis door de Verenigde Staten uiteraard ook hét symbool van Hollywood, het HOLLYWOOD sign. De indrukwekkende letters zijn in het echt nog groter dan velen denken.

Beverly Hills

Beverly Hills is vooral bekend door de vele beroemde inwoners. Word in deze dure wijk verrast door de reusachtige huizen, grote panden en luxe restaurants met wereldklasse keukens. Beverly Hills is veel terug te vinden in verschillende films. Ga met ons mee en ervaar tijdens uw rondreis door de Verenigde Staten hoe de beroemdheden hier wonen!

Universal Studios

us-universal-hollywood

De Universal Studios van Hollywood is dé plek waar vele grote films en tv-series worden opgenomen. Grijp samen met ons deze unieke mogelijkheid en neem een kijkje in de wereld van de filmindustrie, bewonder het spektakel tijdens één van de vele shows of geniet van de ritjes in de reusachtige achtbanen.

Terug naar boven