Vakantie Panama

Vakantie Panama

Misschien is Panama niet de eerste de beste bestemming waar je aan denkt bij het zoeken naar een vakantie, maar dit wel een van onze unieke bestemmingen in ons aanbod. Een rondreis in Panama zit vol natuur, cultuur en strand!

Panama heeft een overweldigende natuur. Bezoek authentieke indianenstammen, Panama City, het beroemde Panamakanaal en ontdek idyllische eilanden met unieke snorkelplekjes.

Lees meer over Panama

toekan in Panama

Keuze uit 0 Panama reizen in 5 categorieën

  • Groepsrondreizen 0
  • Single groepsreizen 0
  • Privé rondreizen 0
  • Familie rondreizen 0
  • Strandvakanties 0

Uitgelicht: San Blas

De San Blas Eilanden zijn een archipel van 365 eilandjes en bevinden zich voor de kust van Panama. De archipel is een geliefde ankerplaats voor zeilers die door het Panamakanaal trekken, maar behalve met de boot kunnen de eilanden ook per vliegtuig worden bereikt.

Vakantie Panama – Ga mee op reis naar deze bijzondere bestemming

Panama is misschien een bestemming die niet direct in je op zal komen als je op zoek bent naar een vakantie. Maar Panama is juist een hele bijzondere bestemming met overweldigende natuur, authentieke indianenstammen en unieke snorkelplekjes. Wij laten alle hoogtepunten zien tijdens een Panama vakantie en regelen daarbij comfortabele overnachtingen zodat je tussendoor kunt bijkomen van alle indrukken.

Panama reizen: paradijselijk genieten

Een vakantie naar Panama betekent in alle gevallen paradijselijk genieten. Wat dacht je van een bezoek aan Isla Iguana, een eiland omzoomd door witte zandstranden met een kleurrijke onderwaterwereld. En de naam zegt het al: hier lopen heel veel leguanen nieuwsgierig rond. Maar de eilandenarchipel Bocas del Toro, omringd door helderblauwe zee en met de typische Caribische sfeer, zorgt ook voor het ultieme vakantiegevoel.

Panama City en het Panamakanaal

Panama City is een fascinerende wereldstad, die ook onderdeel is van onze reizen naar Panama. Het beroemde Panamakanaal hoort hier natuurlijk ook bij, met haar indrukwekkende geschiedenis en museum. Maar in Panama City zie je ook indrukwekkende wolkenkrabbers, leuke eetgelegenheden en gezellig barretjes. Even een lekker hapje en drankje tijdens de vakantie in Panama.

Bezoek de indianen

Uniek tijdens de Panama rondreizen is een bezoek aan de indianen in Chagres National Park. We stappen eerst in een boot en varen over de rivier de jungle in. Hier maak je kennis met de Emberá indianen, die in het regenwoud leven. Je schuift zelfs aan tafel voor een typische lokale lunch. Wij vinden dit een fantastische excursie, waarbij je echt kennis maakt met de lokale bevolking van Panama.

Een bijzondere vakantie in Panama

Wij zorgen ervoor dat de vakantie in Panama een onvergetelijke ervaring wordt. We regelen dat je comfortabel zult vliegen naar Panama, maar we regelen ook hele comfortabele overnachtingen in hotels met een gunstige ligging. Je kunt daarbij kiezen uit een groepsreis in Panama of een individuele rondreis. Veel excursies zijn al bij de prijs inbegrepen en er zijn een paar optionele excursies. Ga met ons mee en ontdek het fantastische Panama, of combineer deze reis met een vakantie naar Costa Rica.