Vakantie Panama

“Leer alles over de beste koffie van Panama door het zelf te proeven”

Panama heeft een overweldigende natuur. Bezoek authentieke indianenstammen, Panama City, het beroemde Panamakanaal en ontdek idyllische eilanden met unieke snorkelplekjes.
Reisspecialist Bastiaan

Leer alles over de beste koffie van Panama door het zelf te proeven
Nu op het Panama forum
Panama 17 september
Auteurs:
Stevens
Geplaatst op:
13-08-2017 16:35:19 uur

Hallo allemaal, Wij gaan 17 September gezellig mee naar Panama. We zijn erg benieuwd naar deze reis en hebben er al veel zin in! Wie gaan er nog meer gezellig mee ?

Lees reacties Reageer 1

Vakantie Panama – Ga mee op reis naar deze bijzondere bestemming

Panama is misschien een bestemming die niet direct in u op zal komen als u op zoek bent naar een vakantie. Maar Panama is juist een hele bijzondere bestemming met overweldigende natuur, authentieke indianenstammen en unieke snorkelplekjes. Wij laten alle hoogtepunten zien tijdens een Panama vakantie en regelen daarbij comfortabele overnachtingen zodat u tussendoor kunt bijkomen van alle indrukken.

Panama reizen: paradijselijk genieten

Een vakantie naar Panama betekent in alle gevallen paradijselijk genieten. Wat dacht u van een bezoek aan Isla Iguana, een eiland omzoomd door witte zandstranden met een kleurrijke onderwaterwereld. En de naam zegt het al: hier lopen heel veel leguanen nieuwsgierig rond. Maar de eilandenarchipel Bocas del Toro, omringd door helderblauwe zee en met de typische Caribische sfeer, zorgt ook voor het ultieme vakantiegevoel.

Panama City en het Panamakanaal

Panama City is een fascinerende wereldstad, die ook onderdeel is van onze reizen naar Panama. Het beroemde Panamakanaal hoort hier natuurlijk ook bij, met haar indrukwekkende geschiedenis en museum. Maar in Panama City ziet u ook indrukwekkende wolkenkrabbers, leuke eetgelegenheden en gezellig barretjes. Even een lekker hapje en drankje tijdens de vakantie in Panama.

Bezoek de indianen

Uniek tijdens de Panama reizen is een bezoek aan de indianen in Chagres National Park. We stappen eerst in een boot en varen over de rivier de jungle in. Hier maakt u kennis met de Emberá indianen, die in het regenwoud leven. U schuift zelfs aan tafel voor een typische lokale lunch. Wij vinden dit een fantastische excursie, waarbij u echt kennis maakt met de lokale bevolking van Panama.

Een bijzondere vakantie in Panama

Wij zorgen ervoor dat de vakantie in Panama een onvergetelijke ervaring wordt. We regelen dat u comfortabel zult vliegen naar Panama, maar we regelen ook hele comfortabele overnachtingen in hotels met een gunstige ligging. U kunt daarbij kiezen uit een groepsreis in Panama of een individuele rondreis. Veel excursies zijn al bij de prijs inbegrepen en er zijn een paar optionele excursies. Ga met ons mee en ontdek het fantastische Panama, of combineer deze reis met een vakantie naar Costa Rica.

  


Terug naar boven