Groepsrondreizen in Panama

Hoogtepunten als het Panamakanaal, koffieplantages van Boquete, indianenstammen en snorkelen bij Isla Iguana.
We overnachten in comfortabele hotels met een gunstige ligging.
Onze groepsrondreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Veel excursies en extra’s bij de prijs inbegrepen.

Groepsreis Panama – Ga met ons mee naar deze opkomende bestemming

Panama is een bestemming die flink in opkomst is, en dat is niet voor niets zo. Het is een bestemming met prachtige natuur, maar ook een bijzondere onderwaterwereld en natuurlijk het indrukwekkende Panamakanaal. Tijdens een groepsreis in Panama laten we de belangrijkste hoogtepunten zien en ontdek je waarom dit land zo bijzonder is. Een deskundige, Nederlandssprekende reisleider zorgt ervoor dat de groep alles over dit land te weten komt.

Ontdek het paradijselijke Panama

Tijdens de Panama groepsreis ontdekken we hoe paradijselijk dit land is. Net voor de kust ligt het eilandje Isla Iguana. Een prachtig eiland met witte zandstranden en een rijke onderwaterwereld. Tijdens de groepsreizen naar Panama hebben we uiteraard de mogelijkheid om deze onderwaterwereld te ontdekken, maar natuurlijk kunnen we ook heerlijk relaxen op het strand.

Ontdek de bijzondere dieren!

In Panama hebben we tijdens de groepsreis ook de mogelijkheid om bijzondere dieren te spotten. We gaan naar het Soberania National Park, het leefgebied van honderden diersoorten. We maken een wandeling door dit park en hebben de mogelijkheid om heel veel soorten apen, maar ook vogels en de fascinerende luiaards te spotten. Een bijzondere ervaring tijdens de groepsreis in Panama. En uiteraard kun je zelf kiezen aan welke excursies je wel of niet wilt deelnemen.

Nog veel meer hoogtepunten

Een groepsrondreis naar Panama zit vol diversiteit. Niet alleen jungle en het strand, maar ook de fascinerende wereldstad Panama City ligt op de route, met haar indrukwekkende geschiedenis en een museum. Maar tijdens de groepsrondreizen in Panama krijgen we ook uitgebreid de mogelijkheid om kennis te maken met de cultuur. Zo brengen we in het regenwoud een bezoek aan de Emberá indianen, inclusief lokale lunch. Maar er is ook de mogelijkheid voor een folklore tour, waarbij we kennismaken met de oude Panamese tradities.

Ontdek Panama!

Ontdek alles wat Panama te bieden heeft tijdens een groepsrondreis naar Panama. De vluchten, comfortabele overnachtingen en veel excursies: het zit allemaal inbegrepen bij onze reizen. Een individuele rondreis naar Panama is ook mogelijk. Voor iedereen hebben we de juiste reis in ons aanbod!