Groepsrondreis Paradijselijk Panama

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,3

Gemiddelde beoordeling

14 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,5
Toegevoegd op: 30-03-2018

Leuke, afwisselende reis naar nog niet zo toeristisch Panama

Mooie gevarieerde reis naar een land wat toeristisch in opkomst is. Natuurlijk het Panamakanaal, maar ook de treinreis langs het kanaal en door het oerwoud is erg leuk. Interessant bezoek aan Embera indianen, mooie wandeltocht door nevelwoud over hangbruggen in Boquette, snorkelen en relaxen bij Isla Iguana. En aan het einde van de reis nog een paar dagen (n)iets doen bij Bocas del Toro. Aardige mensen, lekker eten, hotels en bedden zijn goed. En alles prima geregeld door onze reisleidster Nicole.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 27-03-2018

Relexed reis met veel zeer gevarieerd aanbod van bezienswaardigheden en rust momenten.

Voor mensen die voor de eerste keer een groepsreis willen maken is deze aan aanrader.

Dhr. R - Hoensbroek
9,0
Toegevoegd op: 19-03-2018

Mooie gevarieerde reis

Anoniem
9,5
Toegevoegd op: 19-03-2018

Een zeer relaxte rondreis met voldoende vrije tijd om zelf (n)iets te ondernemenn

Al je aan Panama denkt, dan denk je automatisch aan het Panamakanaal, waarbij een bezoek aan de sluizen een must is, maar Panama heeft zoveel meer te bieden dan dat. Een bezoekje aan de Embera indianen, snorkelen op Isla Iguana, een wandeling via hangbruggen langs de toppen van de bomen in het nevelwoud van Boquete en eilandhoppen in de eilandenarchipel Bocas del Toro.

Dhr. van der H - Ede
9,0
Toegevoegd op: 18-03-2018

AFwisselend en relaxte vakantie

Mw. D - Heinkenszand
9,5
Toegevoegd op: 18-03-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
9,5
Toegevoegd op: 09-10-2017

Panama een geweldige ervaring! een relaxed progamma met voldoende tijd voor je zelf om tegenieten .

Een gevarieerde reis met voldoende variatie in het progamma. korte reisdagen. zo dat je voldoende vrije tijd hebt om te genieten en zelf op pad tegaan. Panama biedt uw alles ,Strand, Natuur,Jungle,Snorkelen,Cultuur en een vriendelijke bevolking. De verlenging op de San Blas eilanden was een geweldige en unieke ervaring. Met Floris als een zeer gedreven reisleider is onze reis super geslaagd! Mv. T - De Kwakel

Dhr. R - De Kwakel
10,0
Toegevoegd op: 06-10-2017

Het Paradijs is inderdaad te vinden in Panama!

Wat hebben wij genoten van deze fantastische reis! Een heel mooi, relaxed programma met voldoende variëteit, geen lange uren in de bus maar ruim op tijd aankomen in het hotel zodat er nog genoeg tijd is om iets te ondernemen. Natuur, strand, cultuur, snorkelen, jungle, wildlife; Panama biedt het allemaal. En de verlenging op San Blas was geweldig en zou iedereen moeten doen. Ook onze reisleider Floris was geweldig.

Mw. V - Amsterdam
9,5
Toegevoegd op: 05-10-2017

Leuke gevarieerde natuur reis

Anoniem
7,6
Toegevoegd op: 05-10-2017

Panama is een land dat ontdekt moet worden, het heeft absoluut de kansen om een prachtig vakantieland te worden. De bewoners zijn open, eerlijk en vriendelijk. Minder positief puntje is dat het tegen Amerika aanleunt en meent de prijzen daaraan te kunnen aanpassen, wat het toch een beetje duur maakt. Voor de rest een prachtige beleving.

Dhr. S - De Kwakel
Terug naar boven