15-daagse groepsrondreis Paradijselijk Panama

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,6

Gemiddelde beoordeling

20 reizigers beoordelen deze reis met een:

10,0
Toegevoegd op: 19-02-2020

De reis geeft een goed beeld Panama, zeker wanneer de optionele excursies erbij geboekt worden.

Wat hebben we mooie herinneringen aan deze reis! De indrukwekkende sluizen, de (optionele) nevelwoud/jungletochten, de 6 (!) quetzal vogels die we gezien hebben, de vaartochten naar oa de embera bevolking en de mooie stranden, het zien van de onderwaterwereld tijdens het snorkelen, het eten, het lekkere fruit (en pina colada), de cerveza's, de enkele tropische regenbui toen we net uit de boot onder een afdak stonden.... De bijzondere binnenlandse vlucht met een propeller vliegtuigje en bovenal de heel fijne reisleider Floris, alias Florentino, voor wie niets teveel was. Hij regelde alles perfect, we hoefden alleen maar alle indrukken te "absorberen"

8,7
Toegevoegd op: 15-02-2020

panama op z'n best

fijne reis waarin vakantie en reizen goed gecombineerd zijn.

suzanne
6,7
Toegevoegd op: 15-02-2020

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,7
Toegevoegd op: 14-02-2020

Interessante, mooie natuur en relaxte reis

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,3
Toegevoegd op: 10-05-2019

Panama is een veelzijdig en mooi land

Ik heb erg genoten van de reis door Panama. Het is een heel veelzijdig land, met een indrukwekkende stad, mooie jungles en prachtige stranden. De reisleider zorgde ervoor dat alles perfect geregeld was.

8,0
Toegevoegd op: 05-04-2019

Mooie reis naar zeer gevarieerd land

Panama is een land waar, zeker in vergelijking met buurland Costa Rica, het toerisme nog in opkomst is. Het is zeer gevarieerd met alleen al in/rondom Panama-stad koloniale (Casco Viejo) en moderne bouwkunde (kanaal, wolkenkrabbers) en veel natuur (de diverse parken), naast de koloniale stadjes van Azuero, de nevelwouden van Boquete en de mooie eilanden van Bocas del Toro. Reisleidster Esther was erg betrokken en zorgde voor extra/alternatieve excursies en etentjes op bijzondere plekken.

Erik Roels
9,0
Toegevoegd op: 03-10-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,7
Toegevoegd op: 28-09-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,3
Toegevoegd op: 24-09-2018

Gevarieerde reis in een land met nog weinig toerisme.

.

.
7,3
Toegevoegd op: 23-09-2018

Een mooie reis met teveel optionele excursies

Een verrassend mooi vakantieland met een diversiteit aan bezienswaardigheden (van stad naar kanaal, regenwoud, leguanen, indianen, nevelwoud en zon/zee/strand).