Privé rondreizen in Panama

Hoogtepunten als het Panamakanaal, koffieplantages van Boquete, indianenstammen en snorkelen bij Isla Iguana.
We overnachten in comfortabele hotels met een gunstige ligging.
Non stop vluchten met KLM.
Veel excursies en extra’s bij de prijs inbegrepen.

Individuele rondreis Panama – Ontdek deze unieke bestemming

Steeds meer mensen ontdekken wat zo bijzonder is aan Panama, en tijdens een individuele rondreis in Panama kun je dit zelf ontdekken. Panama staat onder andere bekend vanwege het Panamakanaal, maar er is nog zoveel meer te vinden. Reis met jouw eigen reisgezelschap tijdens een privé rondreis in Panama en ontdek alle hoogtepunten van dit land. Wij hebben alles voor jou geregeld.

Privé rondreis Panama: de hoogtepunten

De rondreis naar Panama heeft veel hoogtepunten die je individueel zult ontdekken. Van een indrukwekkende tour naar de Miraflores sluizen van het Panamakanaal tot het kennismaken met authentieke indianenstammen en ontdekken van bijzondere snorkelplekjes, Panama heeft het allemaal. Onze individuele rondreizen door Panama kunnen geheel naar jouw wensen worden samengesteld.

Panama & Costa Rica

Twee landen tijdens een reis combineren? Wij hebben privé reizen door Panama gecombineerd met een individuele rondreis door Costa Rica in ons aanbod. Tijdens de reis kun je de hoogtepunten van beide landen ontdekken. Kijk ook eens naar de groepsreizen naar Panama. Met een groep de hoogtepunten van Panama ontdekken, waarbij alles tot in de puntjes geregeld is. Bij ons kan het! Bekijk de mogelijkheden en kies voor je droomreis.