Groepsrondreis Paradijselijk Panama

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,9

Gemiddelde beoordeling

16 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,5
Toegevoegd op: 09-10-2017

Panama een geweldige ervaring! een relaxed progamma met voldoende tijd voor je zelf om tegenieten .

Een gevarieerde reis met voldoende variatie in het progamma. korte reisdagen. zo dat je voldoende vrije tijd hebt om te genieten en zelf op pad tegaan. Panama biedt uw alles ,Strand, Natuur,Jungle,Snorkelen,Cultuur en een vriendelijke bevolking. De verlenging op de San Blas eilanden was een geweldige en unieke ervaring. Met Floris als een zeer gedreven reisleider is onze reis super geslaagd! Mv. T - De Kwakel

Dhr. R - De Kwakel
10,0
Toegevoegd op: 06-10-2017

Het Paradijs is inderdaad te vinden in Panama!

Wat hebben wij genoten van deze fantastische reis! Een heel mooi, relaxed programma met voldoende variëteit, geen lange uren in de bus maar ruim op tijd aankomen in het hotel zodat er nog genoeg tijd is om iets te ondernemen. Natuur, strand, cultuur, snorkelen, jungle, wildlife; Panama biedt het allemaal. En de verlenging op San Blas was geweldig en zou iedereen moeten doen. Ook onze reisleider Floris was geweldig.

Mw. V - Amsterdam
9,5
Toegevoegd op: 05-10-2017

Leuke gevarieerde natuur reis

Anoniem
7,6
Toegevoegd op: 05-10-2017

Panama is een land dat ontdekt moet worden, het heeft absoluut de kansen om een prachtig vakantieland te worden. De bewoners zijn open, eerlijk en vriendelijk. Minder positief puntje is dat het tegen Amerika aanleunt en meent de prijzen daaraan te kunnen aanpassen, wat het toch een beetje duur maakt. Voor de rest een prachtige beleving.

Dhr. S - De Kwakel
9,5
Toegevoegd op: 04-10-2017

Zeer afwisselende reis in een vriendelijk, nog niet zo toeristisch land

Dhr. de R - Breda
9,5
Toegevoegd op: 02-10-2017

Geweldige reis met veel variatie

Een geweldige en gevarieerde reis met een topper van een reisleider Floris ! Voldoende variatie en vrije tijd gedurende deze rondreis. Het is echt een mix van cultuur, natuur en ontspanning. Vooral de canopy in Boquete is echt een aanrader om aan deel te nemen. Ook de laatste dagen in Bocas del Toro zijn heerlijk om te reis af te sluiten, voldoende excursies om te gaan snorkelen en nog te genieten van de prachtige natuur die Panama te bieden heeft. Ontzettend veel dieren om te bewonderen ! Kortom, een hele veelzijdige reis die wij zeker aan iedereen aanraden in een nog relatief onbekend land voor de meeste toeristen.

Dhr. S - Bergen Op Zoom
8,6
Toegevoegd op: 02-10-2017

Een paar hotel/overnachtingen zeer slecht

Dhr. H - Amsterdam
8,6
Toegevoegd op: 02-10-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 17-04-2017

De reis was geweldig mooi,goed en gevarieerd De San Blas eilanden zijn een must!!!

Een gouden tip: Boek de verlenging naar de Kuna Indianen op de San Blas eilanden erbij. Een geweldige en unieke ervaring.

Dhr. J - Etten Leur
9,0
Toegevoegd op: 15-04-2017

Panamakanaal en indianen stammen zijn de hoogtepunten van het land

Sluizen van Panamakanaal waren indrukwekkend. Bezoek bij Emberra indianen was heel interessant oa. hun leefgewoonten.

Dhr. H - Soest
Terug naar boven