Panama

Hoogtepunten als het Panamakanaal, koffieplantages van Boquete, indianenstammen en snorkelen bij Isla Iguana.
We overnachten in comfortabele hotels met een gunstige ligging.
Onze groepsrondreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Veel excursies en extra’s bij de prijs inbegrepen.

0

Rondreizen in Panama

Rondreis Panama - Een rondreis in dit bijzondere land

Misschien is Panama niet de eerste de beste bestemming waar je aan denkt bij het zoeken naar een vakantie, maar dit wel een van onze unieke bestemmingen in ons aanbod. Een rondreis in Panama zit vol natuur, cultuur en strand!

Panama rondreizen: Panama City & het Panamakanaal

Tijdens een Panama rondreis mag een bezoek aan de wereldstad Panama City natuurlijk niet ontbreken. Het Panamakanaal is misschien wel het bekendste hoogtepunt van Panama. Hier brengen we ook een bezoek aan het museum, zodat je alles over de indrukwekkende geschiedenis te weten komt. Panama City heeft niet alleen een koloniaal centrum, maar ook een skyline met wolkenkrabbers. Een stad van uitersten dus.

Een bijzondere rondreis in Panama

Wij noemen de groepsrondreis in Panama niet voor niets zo bijzonder. Een onderdeel van de reis is bijvoorbeeld een kennismaking met de Emberá indianen in het regenwoud, inclusief een lokale lunch. Deze indianen leven nog volgens de eeuwenoude tradities en gewoontes in het regenwoud. Een hele bijzondere ontmoeting tijdens de Panama rondreis.

Een prachtige onderwaterwereld

Een rondreis in Panama is ook ideaal als je houdt van watersport. Voor de kust ligt namelijk een prachtig eilandje, Isla Iguana, wat omzoomd is door witte stranden en een kleurrijke onderwaterwereld heeft. Ideaal om hier te snorkelen dus! En daar krijg je ook de gelegenheid voor tijdens een rondreis in Panama. Bekijk de prachtige koraalriffen en de vissen die dit water rijk is. Op dit eiland lopen ook veel nieuwsgierige leguanen rond, zoals de naam al doet vermoeden.

Ga met ons mee naar het prachtige Panama

Ga met ons mee en ontdek het prachtige en bijzondere land Panama. Wij zorgen voor een complete rondreis in Panama, inclusief vluchten, comfortabele overnachtingen en veel excursies en extra’s die inbegrepen zijn. Er zijn ook een aantal optionele excursies waar je uit kunt kiezen. Naast Panama hebben wij nog veel meer mooie bestemmingen in ons aanbod, waaronder een rondreis in Costa Rica.