Parkeren op Dusseldorf

Hoe werkt het?

Ga naar de website om uw parkeerplaats te reserveren. Kies een kleur (oranje, geel of rood) om een parkeerplaats reserveren. Let op dat u de juiste dag en tijd van aankomst opgeeft. In de tariefzones langparkeren kunt u tot 2 uur eerder en 4 uur later aankomen. Daarna vervalt uw reservering.

Selecteer “Angebote Zeigen” om een overzicht van alle aanbiedingen te zien en ga via “nu reserveren” verder naar het reserveringsformulier.

Betalen

U kunt alleen betalen met creditcard, waarmee u de reserveringskosten betaalt. Deze creditcard is tegelijkertijd uw toegangspas. U gebruikt dus uw EC- of creditcard - in plaats van een parkeerkaart voor de toegang tot de parkeergarage waarin zich de gereserveerde parkeerplaats bevindt en bij het verlaten. Daarmee bespaart u zich het wachten bij de betaalautomaat, want uw parkeergeld wordt automatisch van uw toegangspas (EC- of creditcard) afgeboekt. Uiteraard ontvangt u bij de uitgang een kwitantie voor uw parkeergeld.

Maak hier uw reservering

Disclaimer

U maakt een reservering bij Apcoa Gmbh, partner van luchthaven Dusseldorf. FOX Vakanties fungeert als tussenpersoon en kan op geen enkele wijze verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor en/of in verband met de gevolgen van en/of schade ontstaan uit uw parkeerplaatsreservering.

Voor meer informatie over parkeren op Dusseldorf, bezoek de FAQ-pagina: Frequently Asked Questions.

 

Terug naar boven