Familie rondreizen in Peru

  Ontdek met ons hoogtepunten als Machu Picchu en de heilige Inca Vallei tijdens een familie rondreis in Peru! 
  We overnachten in comfortabele hotels, veelal met een bijzondere ligging.
  Onze familie groepsrondreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
  Veel excursies zijn bij ons al inclusief.

0

Familie rondreizen in Peru

Peru met kinderen – Op avontuur in het land van de Inca’s

Peru is een bijzonder en kleurrijk land dat bij veel mensen hoog op de verlanglijst staat. En hoe leuk zou het zijn om Peru met kinderen te ontdekken? Wij maken dit mogelijk met een speciaal samengestelde familiereis naar Peru. Met kindvriendelijke accommodaties én extra leuke activiteiten voor het hele gezin. De ideale manier om dit land met zijn allen te verkennen!

Ontdek Peru met kinderen

Onze familiereizen in Peru bieden net dat beetje extra wat het zo leuk maakt voor het hele gezin. Zo rijden we met buggy’s door de zandduinen van Ica of we gaan sandboarden op de zandheuvels in Usaca Desert. En wat dacht je van het raften op de Chili rivier in Arequipa met stroomversnellingen in de categorie II en III? Niets moet en alles mag, kies zelf de activiteiten waar jullie wel of niet aan willen deelnemen in Peru met de kinderen. En wie weet spotten jullie wel Condors in Cruz del Condor, fascinerende vogels met vleugels met een spanwijdte van wel drie meter.

Een complete reis in Peru

Onze familiereizen in Peru beschikken over alle ingrediënten voor een leuke vakantie voor het hele gezin. Van de vluchten tot en met de accommodaties en excursies, alles is geregeld. Dus ga samen naar Peru en ontdek het land van de Inca’s!