Groepsrondreizen in Peru

Bewonder Machu Picchu en het Andesgebergte, maak een tocht door de Heilige Incavallei en bezoek indianenmarkten.
We overnachten in comfortabele lodges en hotels.
Onze groepsrondreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Bij ons zijn veel excursies al inclusief.

4

Groepsrondreizen in Peru

Groepsreis Peru – Ga met ons mee naar het land van de Inca’s

Op avontuur in het land van de Inca’s? Laat je verwonderen tijdens een groepsreis naar Peru uit ons aanbod. Peru is een bestemming die steeds populairder wordt en dat is natuurlijk niet voor niets. Er is een enorme variatie aan cultuur en de combinatie met de kleurrijke indianenmarkten en de eeuwenoude culturen in Peru maakt het tot een unieke bestemming om naartoe te gaan. Een groepsrondreis naar Peru biedt voor ieder wat wils.

Groepsrondreis Peru: de hoogtepunten

Een letterlijk hoogtepunt tijdens de groepsreis in Peru is natuurlijk een bezoek aan de beroemde Machu Piccu. Deze heilige Incastad is een van de zeven nieuwe wereldwonderen. Alleen al de ligging is spectaculair te noemen. Een bezoek aan de Machu Piccu mag echt niet ontbreken tijdens de Peru groepsreis. Maar dat is nog lang niet alles, natuurlijk brengen we ook een bezoek aan de stad Cusco, waar vele kerken en ruïnes te zien zijn. De rit naar Cusco alleen al is indrukwekkend langs de hoogvlakten, groene valleien en rivieren. En maak natuurlijk ook kennis met de vriendelijke inwoners, en de alpaca’s!

Een unieke groepsreis

Wij zorgen ervoor dat de groepsrondreis in Peru een unieke ervaring wordt door niet alleen de standaard plekken te bezoeken, maar juist ook de minder toeristische hoogtepunten. Zo is er bijvoorbeeld een groepsreis met een traditionele Pachamanca lunch. Een goede manier om kennis te maken met het traditionele eten in Peru. En we brengen een bezoek aan de kleurrijke indianenmarkt in Pisac. Tijdens de groepsreis overnachten we in hele sfeervolle hotels die de hele ervaring compleet maken.

Wij nemen je mee

Tijdens de Peru rondreis zal een deskundige, Nederlandssprekende reisleider ervoor zorgen dat je alles te weten komt over dit land. Wij nemen je mee naar de allermooiste plekjes en zorgen ervoor dat je niets tekort komt. Meerdere landen tijdens een groepsreis ontdekken? Wij bieden bijvoorbeeld gecombineerde groepsreizen met Argentinië en Brazilië. Bekijk onze groepsreizen en kies voor jouw favoriete route! De rest zullen wij regelen. Ontdek samen met ons deze unieke bestemming.