Groepsrondreis Noord-Peru

U krijgt van ons:
  • Bezoek aan prachtige en nog niet toeristische archeologische sites
  • Afsluitend verblijf in een mooie eco lodge in het Amazone-gebied
  • Erg veel lunches én excursies inbegrepen, inclusief entreegelden
  • Kuélap, Chan Chan, Chavín de Huantar en de Mausoleums van Revash
  • Ongekend mooie Llanganuco-meren bij Huaraz

Waan u een ontdekkingsreiziger tijdens deze tocht langs imposante natuur en archeologische schatten!

Ga met ons mee naar het Noorden van Peru! Het zuiden van deze bestemming wordt steeds populairder, maar weinig mensen realiseren zich dat het noorden van dit land wellicht zelfs nog wel méér te bieden heeft en bovendien een stuk minder toeristisch is.

Tijdens deze reis komen we op duizenden meters hoogte in de spectaculaire bergen rondom Huaraz, bezoeken we hier ook al onze eerste precolumbiaanse opgraving, en reizen we vervolgens door richting Trujillo aan de kust. Daar zijn we getuige van een prachtige show met typisch Peruaanse Paso-paarden en gaan we naar Chan Chan, de grootste adobe stad ter wereld, daterend uit het Chimu-tijdperk. In Chiclayo zien we de Tumbas Reales de Sipan ofwel de Koninklijke graftombes met oa het graf van de Lord of Sipan, een belangrijke Moche-krijger. Vanuit Chachapoyas, aan de rand van de jungle gelegen op ruim 2.000 meter hoogte, bezoeken we Kuélap, door velen als de grootste én belangrijkste pre-Inca stad van Peru gezien. Indrukwekkend! Tevens maken we een wandeling naar de in de bergwand uitgehakte Mausoleums van Revash. We sluiten de reis af in een heerlijke eco-lodge in de uitlopers van het Amazone-gebied bij Tarapoto. Een ongekend mooie reis!

Tijdens de reis wordt u begeleid door deskundige Nederlandssprekende reisleiding en bij alle bezoeken tevens door een Engelssprekende gids. We verblijven in comfortabele hotels op basis van logies-ontbijt maar er zijn óók al een aantal lunches inbegrepen. We reizen in onze eigen comfortabele bus en via één binnenlandse vlucht.

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte
(geen minimum nodig bij een gegarandeerd vertrek)

2018: Minimaal 10 / maximaal 26 deelnemers.
2019: Minimaal 12 / maximaal 26 deelnemers.