18-daagse groepsrondreis Peru & de Inca's

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,5

Gemiddelde beoordeling

207 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,3
Toegevoegd op: 03-02-2020

Fantastische reis met fantastische gids en groep

Fantastische land met vriendelijke mensen. Prima lekker eten goede restaurants ook goed betaalbaar. Hoogte ziekte pillen is zeker aan te raden voor 3 dagen. Alles is wendbaar tegen muggen ook nabehandeling tegen muggen prikken een zijn teveel geprikt door muggen. We hebben uitstekende Nederlandstalig gids gehad

Ismail sari
8,3
Toegevoegd op: 03-02-2020

Het was geweldig

Het is een prachtig land houdt wel rekening met de hoogte maar luister goed naar de reisleider

Marianne camping
9,7
Toegevoegd op: 01-02-2020

fantastisch, adembenemend mooi, in een woord geweldig.

Wij hebben een fantastische reis gehad mede dankzij onze geweldige reisleider Floris die denk ik niet te ovetreffen valt, goede ideeën en heel erg zorgzaam in een woord geweldig. prachtig land adembenemende vergezichten, het mooiste was de Machu Picchu maar ook de buggytocht door de zandwoestijn en de rieteilanden op het titicacameer, de bustour was geen straf zulke mooie uitzichten. Het is een pittige reis maar zeker de moeite waard.

Peter en Wil
8,7
Toegevoegd op: 01-02-2020

Peru, een aaneenschakeling van letterlijke en figuurlijke hoogtepunten!

Let op: voor deze reis is een goede algehele conditie noodzakelijk; zowel fysiek als mentaal.

10,0
Toegevoegd op: 31-01-2020

Doe op het gemakje, besef je waar je bent, kijk om je heen en absorbeer. Prachtig land!

Prachtige rondreis die alle verwachtingen heeft overtroffen! Boek zeker de vlucht boven de Nazca lijnen! Wat een avontuur en zo bijzonder de lijnen te kunnen bezichtigen. Ook de buggytocht en het zandboarden in de Usaca woestijn is een geweldig avontuur! Vervolgens zijn vele excursies inclusief en zijn er prachtige dagprogramma's met voldoende "vrije" tijd. Het was overweldigend om de condor in de Colca Canyon te spotten en onderweg zie je zoveel prachtig natuurschoon! Het bezoek aan de Machu Picchu is fantastisch. Geen woorden voor en tranen schieten in je ogen als de mist wegtrekt. De hike naar de Rainbow Mountain was een kers op de taart! Wauw geweldig! Onze gids Floris heeft er aan bijgedragen dat dit een magische reis is geweest. Complimenten voor zijn werk en kennis! Tip tegen de hoogte: drink veel water, eet koolhydraten, drink coca thee en laat je biertje of wijntje even staan... dan heb je nergens last van. Peru bedankt!

Maron Dekker
10,0
Toegevoegd op: 31-01-2020

Vermoeiend ,maar geweldig .even meer vrije dragen tussen door voor zo reis

Oplette wie er mee gaan ,iemand met een beperking, kan met zo n reis mee .Zwaar voor de groep maar ook voor. DeGids,onze Gids Flores heeft er alles aan gedaan,maar kon niet helpen ,dat de groep er klaar mee was

Mvr Os uit Ijmuiden
8,0
Toegevoegd op: 31-01-2020

Prachtige maar soms best pittige rondreis waar we intensief van hebben genoten

Alles is de moeite waard. Arequipa is een leuke stad waar we best iets langer hadden willen blijven. Hoogtepunten: buggytocht door de zandduinen, Machu Pichu, de condors zien vliegen en de Rainbow Mountains. Dankzij de geweldige reisleider Floris, de gezellige reisgenoten was het een reis om nooit te vergeten.

9,0
Toegevoegd op: 31-01-2020

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,7
Toegevoegd op: 09-12-2019

Intensief, zeer vermoeiend en zeer korte nachtrust.

Er is geen omschrijving ingevuld.

Geen
9,0
Toegevoegd op: 09-12-2019

Magistraal ,fascinerend .

Ik vind dat ten behoeve van de hoogte -aanpassing minstens een dag extra zou moeten worden opgenomen . Nogal wat medereizigers hadden flinke hoogte problemen en moesten ,ziek en al , de volgende dag weer op pad .

Frans