18-daagse groepsrondreis Peru & de Inca's

Je krijgt van ons:
  • Tocht door en verblijf in de Heilige Inca vallei
  • Boottocht naar de Ballestas-eilanden
  • Inca-stad Machu Picchu inclusief gids en entreegelden t.w.v. € 65
  • Volledige dagtocht met expressboot over Titicaca meer
  • Mogelijkheid om de Inca Trail te lopen (optioneel)!

Rondreis langs besneeuwde bergtoppen, vochtig Amazonewoud en de droogste woestijn op aarde!

Ga mee op deze prachtige rondreis door Peru. De route voert ons onder meer langs de Ballestas eilanden met hun overweldigende fauna, door karakteristieke Andes-dorpjes, langs de mysterieuze Nazcalijnen, de drijvende rieteilanden in het Titicacameer, het uitzichtpunt Cruz del Condor, de indrukwekkende stad Cusco en de onovertroffen Inca-stad Machu Picchu.

Gedurende de rondreis kun je optioneel een bezoek brengen aan de Amazone jungle van Peru, of zelfs de beroemde Inca Trail lopen! 

Comfortabel vervoer en hotels
Tijdens de rondreis word je begeleid door deskundige Nederlandssprekende reisleiding en we verblijven in comfortabele hotels op basis van logies-ontbijt. We reizen per comfortabele bus en vliegen naar Peru met onze vertrouwde KLM.

Machu Picchu inbegrepen
Tijdens deze reis is de treinreis naar Machu Picchu, alsmede het bezoek met gids aan deze verborgen Inca-stad, inbegrepen. Ook maken we een boottocht over het Titicacameer, inclusief traditionele lunch.

Onze reisleiders staan voor je klaar
Onze Nederlandssprekende reisleiders weten alles over Peru en maken er een onvergetelijke reis van. Zo vertelt reiziger Ans: "Mede door reisleider Harro is dit een onvergetelijke reis geworden. De reisleiding maakt of breekt de vakantie en Harro is voor mij dé reisleider! Hij is een hele lieve, zorgzame man die overal een oplossing voor heeft en ons prachtige verhalen kon vertellen."

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 12 / maximaal 26 deelnemers.