22-daagse Easy Going groepsrondreis Peru & de Inca's

Nieuw in ons reisaanbod
Je krijgt van ons:
  • Reis door Peru in rustiger tempo, beter acclimatiseren
  • Unieke tocht door en meerdere overnachtingen in Heilige Inca Vallei
  • Boottocht over het Titicaca meer inclusief bezoek diverse eilanden
  • Inca-stad Machu Picchu inclusief gids en entreegelden t.w.v. €65,-
  • Mogelijkheid tot het lopen van de Inca Trail!

Rondreis in rustiger tempo langs besneeuwde bergtoppen, vochtig Amazonewoud en de droogste woestijn op aarde!

Ga mee op deze rustigere versie van onze prachtige rondreis door Peru. De route voert ons onder meer langs de Ballestas eilanden met hun overweldigende fauna, door karakteristieke Andes-dorpjes, langs de mysterieuze Nazcalijnen, de drijvende rieteilanden in het Titicacameer, het uitzichtpunt Cruz del Condor, de indrukwekkende stad Cusco en de onovertroffen Inca-stad Machu Picchu.

Ten opzichte van de 'gewone' groepsrondreis Peru & de Inca's verblijf je een extra nacht in Nazca, de Colca Canyon, de Heilige Inca Vallei én Lima. Dat maakt de reis nét iets relaxter. 

Aan het einde van de rondreis kun je optioneel een meerdaags bezoek brengen aan de Amazone jungle van Peru, en tijdens de reis kun je zelfs de beroemde Inca Trail lopen (optioneel)! 

Comfortabel vervoer en hotels
Tijdens de rondreis word je begeleid door deskundige Nederlandssprekende reisleiding en we verblijven in comfortabele hotels op basis van logies-ontbijt. We reizen per comfortabele bus en vliegen naar Peru met onze vertrouwde KLM.

Machu Picchu inbegrepen

Tijdens deze reis zijn de treinreis naar Machu Picchu, alsmede het vervoer per bus naar deze verborgen Inca-stad én de entreegelden en gids inbegrepen. Ook maken we een uitgebreide boottocht over het Titicacameer, inclusief traditionele lunch.

Onze reisleiders staan voor je klaar
Onze Nederlandssprekende reisleiders weten alles over Peru en maken er een geweldige reis van. Zo vertelt reiziger Ans: "Mede door reisleider Harro is dit een onvergetelijke reis geworden. De reisleiding maakt of breekt de vakantie en Harro is voor mij dé reisleider! Hij is een hele lieve, zorgzame man die overal een oplossing voor heeft en ons prachtige verhalen kon vertellen."

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 12 / maximaal 26 deelnemers.