Groepsrondreis Hoogtepunten van Zuid-Amerika

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

6,2
Toegevoegd op: 20-10-2017

Een bewogen avontuur met veel onverwachte wendingen

Het is een prachtige reis, met indrukken van begin tot eind, goede lokale gidsen, een prachtig programma en wondermooie bezienswaardigheden!

Anoniem
6,2
Toegevoegd op: 16-10-2017

een gevarieerde reis. We hebben veel gezien en gedaan.

Mw. S - Beverwijk
9,0
Toegevoegd op: 13-10-2017

een prachtige, intensieve, avontuurlijke reis met een zeer goede en ervaren reisleidster

Het was een echt avontuur, met vele hoogtepunten en een aantal tegenslagen. We werden in een aantal dagen van zeeniveau op grote hoogte van 4000 m gebracht, geleidelijk genoeg om geen grote last van hoogteziekte te krijgen. Onze vloeiend Spaans en Portugees sprekende Nederlandse reisleidster wist ons uiterst opgewekt veelal vroeg uit bed te krijgen en wist bij tegenslagen vrij snel een oplossing te vinden. Om 4 uur 's-morgens opstaan om 4 uur extra op het vliegtuig te moeten wachten werd dragelijk gemaakt. Machu Pichu en het Ticicaca meer maakte het helemaal goed. Een kilometer van de Peruaanse bus naar de grens van Peru met Bolivia lopen, met de koffers op een bakfiets, en dan een kilometer lopen en een uur wachten op de Boliviaanse bus, die niet kwam opdagen, werd afgesloten met het regelen van twee taxi-busjes naar La Paz. Het Uyuni zoutmeer, de watervallen, Rio maakte alles weer goed. Neem voldoende USdollars mee voor de excursies.

Dhr. G - Huissen
Terug naar boven