Privé rondreizen in Peru

Bewonder Machu Picchu en het Andesgebergte, maak een tocht door de Heilige Incavallei en bezoek indianenmarkten.
U overnacht in comfortabele lodges en hotels.
Onze reisspecialisten adviseren u graag over deze fantastische bestemming.
Bij ons zijn veel excursies al inclusief.

4

Privé rondreizen in Peru

Individuele rondreis Peru - Maak zelf een rondreis! 

Maak zelf een individuele rondreis door het land van de Inca's. Van Machu Picchu en het indrukwekkende Andesgebergte tot een bezoek aan een traditionele indianenmarkt. De individuele reizen in Peru bevatten een bijzondere mix van natuur en cultuur. En wij zorgen ervoor dat alles ter plekke geregeld is, van de overnachtingen tot de excursies en het vervoer.

Ontdek Peru tijdens een individuele rondreis

Peru is een veelzijdige bestemming en dat zult u ontdekken als u zelf gaat rondreizen in Peru. Wij hebben de route voor u uitgestippeld en deze brengt u langs de mooiste hoogtepunten van dit land. Zo verblijft u in een oase tussen enorme zandduinen en palmbonen in de plaats Ica en kunt u zeeleeuwen, dolfijnen en pinguïns tegenkomen tijdens een prachtige boottocht naar de Ballestas eilanden. Tijdens de individuele rondreis is er voldoende tijd om even lekker tot rust te komen. U bekijkt alles in uw eigen tempo. 

Nog meer hoogtepunten 

Natuurlijk zijn er nog veel meer hoogtepunten tijdens de individuele reizen in Peru. En voorbeeld is de Colca Canyon, een schitterend natuurgebied met hoge pieken, actieve vulkanen, bevroren watervallen en diepe kloven. Hier vindt u ook schilderachtige Andesdorpjes en hier leven lama's! Het legendarische Titicaca meer is ook een hoogtepunt tijdens de individuele rondreis in Peru. Met een extra snelle boot vaart u over het saffierblauwe water naar de rieteilanden van de Uros indianen en komt u daarna bij het primitieve eilandje Taquile waar u de prachtig uitgedoste eilandbewoners ontmoet.  

Een volledig verzorgde rondreis 

Zelf rondreizen in Peru, maar wilt u de route en de overnachtingen vastgelegd hebben? Kies dan voor een individuele rondreis in Peru. Wij hebben alles geregeld, een complete rondreis inclusief vervoer en overnachtingen in comfortabele en bijzondere lodges en hotels. Onze reisspecialisten geven graag advies over deze fantastische reisbestemming, zodat de reis helemaal aan uw wensen voldoet.  

Ga op avontuur in het land van de Inca's

Een rondreis in het land van de Inca's is een bijzonder avontuur en wij dragen daar graag aan bij. Kies voor een van de individuele rondreizen in Peru of ga mee met een van onze groepsrondreizen of single groepsreizen. Iedere rondreis is weer even bijzonder in dit prachtige land!