20-daagse privé rondreis diverse vervoerstypes Peru Compleet

 

Bezoek de beroemde Nazca-lijnen, de overweldigende Colca Canyon en legendarisch Machu Picchu!

Geniet van de mooiste hoogtepunten van Peru tijdens onze 20-daagse privé rondreis. Vanuit de miljoenenstad Lima reis je via de kleurrijke zandduinen bij Ica naar de beroemde Nazca-lijnen om vervolgens door te reizen naar de koloniale stad Arequipa. Maar ook de machtige condors bij Colca Canyon, het hoogste bevaarbare meer ter wereld Titicaca en natuurlijk Machu Picchu staan op het programma! Peru is ongetwijfeld één van de mooiste landen van Zuid-Amerika!
 Bekijk hier dagprogramma voor alle hoogtepunten van deze reis

Goede en gunstig gelegen hotels
Tijdens onze reis verblijf je in comfortabele en sfeervolle toeristenklasse hotels, inclusief ontbijt. Sommige hotels liggen op een bijzondere locatie met prachtig uitzicht.
 Bekijk een selectie van de hotels van deze reis

Inbegrepen excursies
Tijdens deze reis zijn een diverse activiteiten al inbegrepen in de reissom. Zo maak je een boottocht langs de Ballestas eilanden, breng je een bezoek aan Cruz del Condor, maak je een boottocht over het Titicacameer en ontbreekt ook het bezoek aan de verborgen Inca-stad Machu Picchu niet!
 Bekijk hier wat nog meer inclusief is

Transfers met internationaal gezelschap
De rondreis wordt uitgevoerd per comfortabel openbaar vervoer en met (mini-)bussen. Tijdens de excursies sluit je je aan bij een internationaal gezelschap en reis je in een comfortabele minibus.

 

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit