Privé rondreis diverse vervoerstypes Peru Compleet

Wilt u nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kunt u nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kunt u tijdens het boekingsproces toevoegen aan uw reis. De optionele excursies boekt u ter plaatse bij uw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.

Optionele excursies in Arequipa

 • Bezoek aan Santa Teresa

  USD 28 - 35 p.p.

  Tijdens deze excursie brengt u een bezoek aan het Santa Teresa klooster. Het klooster is opgericht in 1710 door de Orde van de Karmelieten, een Katholieke bedelorde. Een aantal schilderijen en andere kunstwerken zijn adembenemend.

  USD 35 p.p. bij minimaal 2 personen
  USD 28 p.p. bij minimaal 5 personen

 • City tour & Santa Catalina Visit

  USD 74 - 60 p.p.

  Tijdens deze citytour bezoekt u een verscheidenheid aan plaatsen zoals the Church of the Company, een 17e eeuwse Jezuïten kerk, een begeleide tour van Plaza de Armas, het centrum en de Kathedraal van Arequipa. Een hoogtepunt van deze excursie is een bezoek aan het Santa Catalina klooster, het meest indrukwekkende religieuze gebouw van Peru. Het klooster, gebouwd in 1579, is pas sinds 1970 geopend voor publiek en heeft zijn 16e en 17e eeuwse ontwerp nog prachtig behouden.

  Minimaal 2 personen.
  2 personen: USD 74,- p.p.
  3-4 personen: USD 60,- p.p.
  5-10 personen: USD 51,- p.p.
  11-15 personen: USD 48 p.p.
  16-20 personen: USD 46,- p.p.

Optionele excursies in Cusco

 • City tour

  USD 16-57 p.p.

  Onder leiding van een deskundige gids bezoekt u niet alleen de hoogtepunten van de stad, maar ook de nabijgelegen opgravingen van Sacsayhuaman, Quenqo, Puca Pucara en Tambo Machay. Entreegelden zijn exclusief.

  Minimaal 2 personen
  2 personen: USD 57,- p.p.
  3-4 personen: USD 42,- p.p.
  5-10 personen: USD 33,- p.p.
  11-15 personen: USD 19,- p.p.
  16-20 personen: USD 16,- p.p.

 • Moray en Maras Zoutmijnen

  USD 25-86 p.p.

  U bezoekt de Inca ruines van Moray, gelegen op ca. 3500 meter hoogte en ontdekt in 1930. Tevens brengt u een bezoek aan het adembenemende Salinas. Zoals de naam al doet vermoeden draait het hier allemaal om zout. De plaats is omgeven door honderden zoutterassen gelegen in het Andesgebergte en de Urubamba vallei, beter bekend als de Heilige Vallei.
  Hierna gaat u naar Chincheros, een oorspronkelijk Inca stadje waar u nog volop lokale bewoners in hun traditionele klederdracht zult zien. Ook is hier een mooie koloniale kerk en zijn er ruines van een oud Inca paleis te bewonderen. De excursie duurt een hele dag.

  Entreegelden zijn niet inbegrepen. Minimaal 2 personen.

  2 personen: USD 86,- p.p.
  3-4 personen: USD 62,- p.p.
  5-10 personen: USD 49,- p.p.
  11-15 personen: USD 29,- p.p.
  16-20 personen: USD 25,- p.p.

 • Heilige zuidelijke valleien tour

  USD 20-73 p.p.

  Deze excursie neemt u mee naar de zuidelijke valleien in de omgeving van Cusco. Als eerste bezoekt u Tipón, een prachtig stadje met bijzondere overblijfselen uit het verleden en dat bekend staat om zijn schitterende waterfonteinen. Tevens bezoekt u Andahuaylillas. Dit pittoreske stadje is beroemd om haar schitterend gedecoreerde kerk, vergelijkbaar met de mooie kerken in Cusco en er zijn vele koloniale huisjes te zien. De kerk stamt uit de 17e eeuw en er bevinden zich zilveren en gouden werken, die streng worden bewaakt door bewaking. De excursie duurt een halve dag.

  Entreegelden zijn niet inbegrepen. Minimaal 2 personen.

  2 personen: USD 73,- p.p.
  3-4 personen: USD 50,- p.p.
  5-10 personen: USD 40,- p.p.
  11-15 personen: USD 23,- p.p.
  16-20 personen: USD 20,- p.p.

 • Chocolade Workshop

  USD 32 p.p.

  Met deze excursie leert u alles over chocola! U ziet hoe cacaobonen groeien en worden geoogst en de verschillende manieren hoe de cacaobonen worden geroosterd en bewerkt. Daarna gaat u zelf aan de slag en maakt u heerlijke warme chocolademelk en een chocoladereep met ingrediënten naar eigen keuze, bijvoorbeeld amandelen of noten. De workshop duurt ongeveer 2 uur.

  Minimaal 2 personen.

 • Kook workshop

  USD 46 p.p.

  Een leuke en interessante workshop die u kennis laat maken met de lokale producten en gerechten. U brengt samen met de chef eerst een bezoek aan een lokale markt. Hij laat u de verschillende Peruaanse producten zien die u kunt gebruiken in de gerechten. Samen met de chef kookt u een heerlijke Peruaanse maaltijd. U kunt kiezen uit verschillende menu’s. Hierna kunt u zelf genieten van het door u gemaakte voor-, hoofd- en nagerecht!
  De kookworkshop duurt ongeveer 4 uur.

  Minimaal 2 personen.

Optionele excursies in Ica

 • Buggy rijden door de zandduinen

  USD 30 p.p.

  Een spectaculaire manier om de woestijn nabij Ica verder te ontdekken! Gedurende deze excursie gaat u met een buggy (4x4) de woestijn op en maakt u een spannende tocht door de zandduinen. U komt langs mooie oases en u ziet de landschappen van de duinen steeds veranderen en aan u voorbij gaan.
  Deze excursie wordt uitgevoerd met een internationaal gezelschap.

  Entreegelden zijn niet inbegrepen.

Optionele excursies in Lima

 • Lima City Tour

  USD 26-67 p.p.

  Ervaar de hoogtepunten van Lima met deze stadstour. De tour brengt u langs drie delen van de stad; het moderne deel met het financiële centrum, het pre-Inca deel met de Huaca Pucllana tempel en tot slot het koloniale deel.
  U bezoekt het historische deel van Lima met als hoogtepunten Plaza Mayor, het Presidentieel Paleis, de kathedraal, het paleis van de aartsbisschop, het stadhuis en het Desamparados treinstation. Tot slot bezoekt u het San Francisco klooster met zijn beroemde ondergrondse catacomben.

  Entreegelden zijn inbegrepen. Minimaal 2 personen.

  2 personen: USD 67,- p.p.
  3-4 personen: USD 64,- p.p.
  5-10 personen: USD 43,- p.p.
  11-15 personen: USD 29,- p.p.
  16-20 personen: USD 26,- p.p.

 • Lima City Tour + Archeologisch Museum

  USD 53 p.p.

  Ervaar de hoogtepunten van Lima met deze stadstour. De tour brengt u langs drie delen van de stad; het moderne deel met het financiële centrum, het pre-Inca deel met de Huaca Pucllana tempel en tot slot het koloniale deel.
  U bezoekt het historische deel van Lima met als hoogtepunten Plaza Mayor, het Presidentieel Paleis, de kathedraal, het paleis van de aartsbisschop, het stadhuis en het Desamparados treinstation. Daarnaast bezoekt u het San Francisco klooster met zijn beroemde ondergrondse catacomben.
  Na de tour bezoekt u het Archeologisch Museum, het oudste en belangrijkste museum van Peru. Hier vindt u de grootste tentoonstelling van (kunst)voorwerpen van de oudste beschavingen van Peru.

  Niet mogelijk op maandag. Minimaal 2 personen.

 • Fietstour Lima: Miraflores & Barranco

  USD 44,- p.p.

  Geniet van mooie uitzichten over Lima’s stranden en fiets langs de kustlijn, terwijl u meer te weten komt over de geschiedenis, architectuur, kunst en cultuur van deze stad.
  De tour begint bij de beroemde vuurtoren El Faro de la Marina, aan de Malecón Cisneros. U dient hier op eigen gelegenheid naartoe te komen. We zullen het Parque del Amor (Liefdespark) bezoeken, waarvan het ontwerp geïnspireerd is door het bekende Park Güell (Gaudí) in Barcelona. Hier horen we het verhaal achter El Beso (‘de Kus’), het belangrijkste kunstwerk in het park. Vervolgens fietsen we door naar Larcomar, een winkelcentrum langs de kustlijn dat zeer populair is onder toeristen. Via Larcomar komen we aan in de fascinerende wijk Barranco, de geboorteplaats van belangrijke kuntstenaars, schrijvers en voor de Peruaanse cultuur zeer bepalende muzikanten. Barranco staat bekend om zijn mooie en afwisselende architectuur, Europees erfgoed uit de vorige eeuw. Een bijzondere plek tijdens deze tocht is de romantische Puente de los Suspiros (Brug van de Zuchten), wiens naam komt van de talloze romances die hier op deze pittoreske plek begonnen zijn. Volgens de overlevering zal, indien het je lukt om met ingehouden adem in één keer de brug over te lopen, je wens vervuld worden.
  Tot besluit zullen we een heerlijke lokale snack proeven terwijl we een waanzinnig uitzicht over de Grote Oceaan hebben.

  Inclusief:
  Fiets met helm
  Engels/Spaanssprekende gids
  1 flesje water
  1 snack en een drankje
  Verzekering tegen fietsongelukken

  Dagelijks vertrek om 10 ‘s ochtends en 14u ‘s middags.Aandachtspunten

 • De optionele excursies kunt u ter plaatse bij uw reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging boeken en betalen.
 • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers. 
 • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
 • Ook bij uw reisbescheiden ontvangt u ook een overzicht van optionele excursies.
 • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heeft u een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer u van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens uw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heeft u deze extra dekking nodig.

  Indien u via FOX een Unigarant Reisverzekering afsluit, dan kunt u kiezen voor de optie verzekeringsuitbreiding (bijzondere sporten/wintersport).
Terug naar boven