20-daagse privé rondreis diverse vervoerstypes Peru Compleet

 

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,6

Gemiddelde beoordeling

13 reizigers beoordelen deze reis met een:

7,3
Toegevoegd op: 04-11-2019

Mooie reis, alleen de eerste week te veel gereisd.

De reis wordt goed opgebouwd. Qua hoogte en qua bezienswaardigheden.

Wim Wijburg uit Den Hoorn
9,3
Toegevoegd op: 01-09-2019

Schitterende natuur en cultuur, perfect totaalplaatje

Nazca lijnen Ontmoeting met de lokale bevolking

8,0
Toegevoegd op: 09-08-2019

Peru is een adembenemend land, een perfecte mix van cultuur, natuur, culinair en aardige mensen

Peru biedt voor ieder wat wils. Een ontdekkingsreis naar de Incacultuur, een indrukwekkende kennismaking met de natuur, de mogelijkheid om actief bezig te zijn, voor iedere dag een andere culinaire prikkeling. Voor ons hele gezin een ervaring om nooit meer te vergeten!

Marcel
8,0
Toegevoegd op: 03-08-2019

We zijn een mooie ervaring rijker in dit prachtige land.

Peru is een veelzijdig land met erg mooie bezienswaardigheden. De privéreis van Fox geeft een houvast en de rust dat je zelf ter plekke niets hoeft uit te zoeken. Dat vonden wij erg fijn. Een aanrader is natuurlijk Machu Picchu, maar ook zeker de Rainbow Mountain. Wij hebben genoten!

Mevrouw Manders
8,0
Toegevoegd op: 20-05-2019

Mooie boeiende reis met veel afwisseling.

Dit was een mooie reis met veel afwisseling. Natuur, cultuur enz. Nasca lines met vliegtuigje is zeker een aanrader. Colca valley met zijn mooie wandelroutes en condors. De boottocht op hetTiticacameer was zeer boeiend, De Pachamanca lunch was speciaal alsook de mensen die op de eilandjes wonen. Machu Picchu was natuurlijk de max na een dag op het Inca trail. Ica, Arequipa en Cusco waren dan weer leuke steden. Onze 4 daagse trip in Het Amazonewoud is zeker een aanrader voor natuurliefhebbers. Ook de gidsen waren prima...

8,3
Toegevoegd op: 10-05-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

Randall
10,0
Toegevoegd op: 11-04-2019

Een zeer afwisselende reis waarbij alles goed is geregeld en je echt aan vakantie toekomt

Er is geen omschrijving ingevuld.

Eric-Jan
7,0
Toegevoegd op: 02-03-2019

Mooie reis met prachtige natuur en cultuur. Hoogte viel mee.

Fijn om in de steden zelf op pad te gaan en fijn om de excursies in verschillende internationale gezelschappen te doen. Goede combinatie.

Johan en Lia Arnouts
9,3
Toegevoegd op: 11-10-2018

Letterlijk en figuurlijk adembenemend! Prachtige reis, uitstekend verzorgd.

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,7
Toegevoegd op: 10-10-2018

Geweldige en zeer goed verzorgde rondreis door het prachtige land Peru, erg gastvrije mensen. Top!

Zeer goed samengestelde rondreis naar de vele mooie bezienswaardigheden van het land Peru. Als je van cultuur en natuur houdt dan kun je hier volop genieten. Prima gidsen met goede kennis van zaken. De jungle tocht door de Amazone is een geweldige ervaring en is zeker aan te bevelen. Ook de tocht door de Colca Canyon waar de prachtige Condors vliegen is een aparte beleving. Volop genoten van de aardige en gastvrije bevolking met hun mooie tradities. Al met al een zeer geslaagde reis door het zeer variërende land Peru.

J.A. van Haaren