Privé rondreis diverse vervoerstypes Peru Compleet

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,4

Gemiddelde beoordeling

8 reizigers beoordelen deze reis met een:

10,0
Toegevoegd op: 16-03-2018

Perfect georganiseerde reis die een uitstekende indruk geeft van het zuiden van Peru.

Het aantrekkelijke van deze individuele reis is dat je niet van begin tot het einde in het zelfde gezelschap verkeert, maar veel op eigen houtje doet, waarbij je op elke nieuwe plek wel goed wordt opgevangen en z.n. begeleid. Tijdens excursies ontmoet je steeds andere medetoeristen uit de hele wereld. Het was verbazingwekkend hoe er overal op ons gerekend was en nergens hebben we een minuut hoeven wachten op een begeleider of gids. Wij maakten deze reis eind februari/begin maart. Het is dan laagseizoen in Peru, want zgn regentijd. Die regen viel erg mee, een paar keer 's avonds wat motregen en 1x een flinke bui. Daar staat tegenover dat het in deze tijd in de bergen minder koud is dan in mei tot oktober. En het voordeel van het laagseizoen is dat het veel minder druk is in Machu Picchu en andere hotspots.

Dhr. M - Amsterdam
10,0
Toegevoegd op: 11-12-2017

Fantastische en een goed opgebouwde reis.

Fantastische en een goede opgebouwde reis. Goede opbouw in hoogte verschillen en variatie natuur en cultuur. Heel goed en perfect georganiseerd door een goede locale reisagent. Heel vriendelijke locale bevolking die trost is op haar mooie cultuur en natuur.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 10-12-2017

Geweldige reis gehad. Echt aan te bevelen.

Dhr. H - Ugchelen
10,0
Toegevoegd op: 28-11-2017

Wij zijn zeer tevreden over de diensten van Fox en hun lokale agent.

Huwelijksaanzoek bij Machu Picchu werd positief beantwoord.

Dhr. V - Hasselt
9,5
Toegevoegd op: 25-09-2017

Het was een geweldige reis, wat een geweldig mooi land! Alles was tot in de puntjes geregeld, top :)

Het was een geweldige reis. Naast het feit dat het een super mooi land is waar van alles te beleven is, was alles super geregeld. We werden overal stipt op tijd opgehaald en alles was erg duidelijk. De lokale vertegenwoordigers konden goed Engels. Mede doordat alles zo goed geregeld was hebben wij ons nergens onveilig gevoeld. De Peruaanse bevolking is erg vriendelijk! Soms waren wij wel wat vermoeid door het vele reizen, maar wij hebben in 20 dagen heel veel mooie dingen gezien en gedaan, bedankt!

Mw. van V - Apeldoorn
8,1
Toegevoegd op: 30-08-2017

Indrukwekkende reis die je soms naar adem doet happen

Reis met veel hoogtepunten zowel letterlijk als figuurlijk. De coca-blaadjes en heel veel water laten je weer met 2 benen op de grond terecht komen, zodat je je kunt laten overstelpen door prachtige en kleurrijke beelden. Verstilde landschappen waar de alpaca's en lama's staan te grazen, hoge besneeuwde bergtoppen met een wild snelstromend riviertje in het dal, woestijnheuvels om avonturen te beleven met een oase om heerlijk tot rust te komen en koloniale steden met parken, brede straten met een ongelooflijke hoeveelheid aan scheurend verkeer maar ook met mooie straten, kerken, musea, kathedralen en antieke steegjes en niet te vergeten een overvloed van landbouwgrondjes uit een heel ver verleden die als grote trappen over de bergen zijn verspreid evenals de nog vele ruïnes waar je in je fantasie de beelden van de Inka's die daar ooit leefden, woonden en werkten, zo te voorschijn kunt roepen.

Mw. K - Blokker
8,1
Toegevoegd op: 20-07-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. de B - Amersfoort
9,5
Toegevoegd op: 02-05-2017

Een schitterende reis door een prachtig veelzijdig Peru

Echt genoten van de veelzijdigheid van Peru; wat een vriendelijke mensen in een fantstisch kleurrijk land. Prima reistempo om in alle plaatsen de schoonheid van het land te bewonderen. Vooral ook de opbouw van Lima, Ica, Nasca, Arequipa, Colca en Cusco is perfect. Echt een aanrader!

Dhr. van R - Berkel-Enschot
Terug naar boven