Land van de Heilige Inca's

Peru

Peru Reisleider

groepsreis Peru

Johan Kiekebosch
01-01-2016 - 16:36 uur
Goedemiddag,

Enkele dagen geleden vroeg ik naar het programma van de uitgebreide individuele reis naar Peru: inclusief tweedaagse Inca-trail en vierdaags Amazonebezoek wordt het een programma van 23 dagen.

Als ik echter voor de groepsreis kies, inclusief die twee- en vierdaagse, blijft die groepsreis 'gewoon' op 17 nachten/18 dagen staan. Heb ik dat goed begrepen? En zo ja, wat valt er dan allemaal af?

groet,

Johan Kiekebosch

Er zijn 2 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 2
RE: FOX Customer Contact Center
02-01-2016 - 14:50 uur
Beste Johan,

Dat klopt helemaal. De reis blijft 18 dagen en je vliegt weer met de groep mee terug naar huis.
Je loopt de 2-daagse Inca-trail op dag 12 en 13. De rest van de groep neemt in de loop van dag 12 de trein naar Aguascalientes (het dorpje bij Machu Picchu) en bezoekt de oude Inca-stad op dag 13. Jullie keren na het lopen van de Inca-trail en het bezoek aan Machu Picchu op dag 13 terug naar Cuzco, waar je je weer bij de groep voegt. De volgende ochtend wordt je opgehaald voor de vlucht naar het Amazone gebied. De rest van de groep heeft drie vrije dagen in Cuzco en vliegt op dag 17 naar Lima, waar ze een stadstour maken. Na het verblijf in het Amazone gebied vlieg je op dag 17 ook naar Lima, waar je de rest van de groep weer ontmoet voor de terugreis naar huis. Als je dus de 2-daagse Inca-trail én de Amazone boekt, mis je 3 vrije dagen in Cuzco en de stadstour in Lima.
RE: Fox Reisleider
01-01-2016 - 20:04 uur
Hallo Johan,

Aangezien ikzelf uiteraard nooit de individuele privé reis begeleid, kan ik zo 1,2,3 het verschil niet noemen. Ik heb deze vraag doorgespeeld aan de betreffende afdeling en zij zullen zo snel mogelijk met een passend antwoord komen. Waar je ook voor kiest? Beide reizen zijn een goeie keuze!
footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven