Groepsrondreis Hoogtepunten van Zuid-Amerika

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,7

Gemiddelde beoordeling

8 reizigers beoordelen deze reis met een:

6,2
Toegevoegd op: 20-10-2017

Een bewogen avontuur met veel onverwachte wendingen

Het is een prachtige reis, met indrukken van begin tot eind, goede lokale gidsen, een prachtig programma en wondermooie bezienswaardigheden!

Anoniem
6,2
Toegevoegd op: 16-10-2017

een gevarieerde reis. We hebben veel gezien en gedaan.

Mw. S - Beverwijk
9,0
Toegevoegd op: 13-10-2017

een prachtige, intensieve, avontuurlijke reis met een zeer goede en ervaren reisleidster

Het was een echt avontuur, met vele hoogtepunten en een aantal tegenslagen. We werden in een aantal dagen van zeeniveau op grote hoogte van 4000 m gebracht, geleidelijk genoeg om geen grote last van hoogteziekte te krijgen. Onze vloeiend Spaans en Portugees sprekende Nederlandse reisleidster wist ons uiterst opgewekt veelal vroeg uit bed te krijgen en wist bij tegenslagen vrij snel een oplossing te vinden. Om 4 uur 's-morgens opstaan om 4 uur extra op het vliegtuig te moeten wachten werd dragelijk gemaakt. Machu Pichu en het Ticicaca meer maakte het helemaal goed. Een kilometer van de Peruaanse bus naar de grens van Peru met Bolivia lopen, met de koffers op een bakfiets, en dan een kilometer lopen en een uur wachten op de Boliviaanse bus, die niet kwam opdagen, werd afgesloten met het regelen van twee taxi-busjes naar La Paz. Het Uyuni zoutmeer, de watervallen, Rio maakte alles weer goed. Neem voldoende USdollars mee voor de excursies.

Dhr. G - Huissen
10,0
Toegevoegd op: 05-04-2017

Iedere dag was een nieuw avontuur: een fascinerende reis waar we nog zeer lang over zullen napraten.

Wat een geweldige reis: iedere dag was een fantastische belevenis ! Onder de bezielende leiding van onze professionele reisleidster Nicole heeft de gehele groep in een paar weken tijd een geweldige ervaring meegemaakt in Zuid Amerika. Iedereen genoot zichtbaar met volle teugen; niet alleen van de aangekondigde hoogtepunten, maar ook van de onverwachte leuke dorpjes; de kleine hotelletjes en de prachtige natuurschoon onderweg. Een reis om nooit meer te vergeten. Fox bedankt !

Mw. V - Den Helder
10,0
Toegevoegd op: 05-04-2017

ADEMBENEMEND - PRACHTIG - UNIEK - ONVERGETELIJK -

Wij kunnen hier in 950 karakters niet neerpennen hoe fantastisch deze reis wel voor ons was. Latin-America Highlights was het thema, maar onze begeleidster Nicole, was zeker ook "De Highlight". Zij heeft ons zo goed begeleid, geïnformeerd, etc...dankzij haar en haar kennis was de ervaring des te unieker ! De sfeer tussen ons groepje onderling was uitermate positief, we vormden echt een homogene groep. Gezien Nicole toch wel alles netjes beheerde(achter de schermen is er wel veel voorbereidingswerk verricht, dit ondervind je wel) en wij ons eigenlijk alleen maar moesten laten begeleiden vonden wij deze reis niet te vermoeiend. Er werd eigenlijk enkel af en toe een fysieke inspanning gevraagd (vroeg opstaan of klimop op hoge hoogtes ), maar de comfortable bustrips compenseerden deze inspanningen. Wees vooral niet bang voor de nachtbus, wij hebben zelden zo goed geslapen ! Dank u (wiki)Nicole voor deze onvergetelijke beelden en ervaring

Dhr. B - Merchtem
10,0
Toegevoegd op: 29-03-2017

Actieve veel biedende reis met vele mooie en interessante plaatsen ,neem wel een visa card mee

Dhr. B - Eindhoven
10,0
Toegevoegd op: 28-03-2017

Prachtige ontdekkingsreis met zeer veel variaties en een zeer goede en bekwame reisleider, Nicole

Een prachtige ontdekkingsreis, goed en bekwaam geleid door Nicole. De reis vereist een goede gezondheid en een meer dan normale conditie i.v.m de grote hoogten waarop vertoeft wordt en het hoge tempo van deze lange reis. Naar wens kunnen vele opties worden geboekt doch deze zijn behoorlijk "aan de prijs". Kortom een reis "van je leven om nooit meer te vergeten" ! Nicole heeft wederom aangetoond een reisleider "van klasse" te zijn waar FOX-vak's trots op mag zijn !

Dhr. W - Stroe
9,0
Toegevoegd op: 26-03-2017

Een boeiende reis langs vele hoogtepunten van Zuid-Amerika

Een zeer boeiende reis met veel hoogtepunten met een zeer goede reisleider die uitstekende informatie gaf op een zeer professionele wijze. Deze combinatie gaf ons een optimaal inzicht in de geboden tijd van de plaatsen die we bezochten.

Mw. van H - Amsterdam
Terug naar boven