Land van de Heilige Inca's

Peru

Peru Groepsreizen

18-daagse groepsrondreis Peru & de Inca's

Vertrek: 02-09-2017

Suzy
14-08-2017 - 15:54 uur
De groep die op 2 september vertrekt is dacht ik 25 personen groot.

Ik ben heel benieuwd, wie er allemaal bij zitten, en of we er al heel veel zin in hebben. Laat je horen als je ook 2 september meegaat :-) Heeft iemand nog tips voor deze reis? Gr Suzy
Er zijn 4 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 4
RE: Lydia
30-08-2017 - 16:53 uur
Hallo allemaal.

Ik vertrek ook op 02.09 en kom alleen. Heb er al heel veel zin in. Ik ga met de 2 daagse incatrail en met de 4 daagse amazone trip mee.
Tot zaterdag! 😃

Groetjes Lydia
RE: Wout en Hanny
28-08-2017 - 18:28 uur
Wij, Wout en Hanny, gaan ook a.s. zaterdag op reis naar Peru. Wij zijn met z'n vieren; ook de zus van Hanny, Trees en haar partner Harry, gaan mee. Wij hebben wel gekozen voor de Amazone en verwachten er veel van. Onze verwachtingen zijn zo wie zo hooggespannen, want wij horen alleen maar heel positieve verhalen over Peru. Ook wij reisden al vaker tot onze grote tevredenheid met Fox, maar dit is de eerste keer naar Zuid-Amerika. We hebben er zin an! Tot zaterdag!
RE: Harry en Suzy
20-08-2017 - 08:28 uur
Dag Jan en Petrie,

Nee, niet gekozen voor de Amazone, beetje spijt van, maar verwacht dat de reis op zich al veelomvattend is. Wij zijn vaker met Fox groepsreizen mee geweest, altijd goed bevallen. tot 2 september.

Harry en Suzy
RE: Jan en Petrie Horstman
19-08-2017 - 18:02 uur
Hallo suzy
Ja wij gaan ook mee met de reis van 2 september a.s. hebben er erg veel zin in. Zijn er ook nog mensen die naar de Amazone gaan???. Wij horen het graag dan. Reis je alleen suzy. Hoop nog meer reacties te ontvangen over de mooie reis van 2 september a.s..

Rondreis Peru - Maak een groepsreis door het land van de Inca's 

Machu Picchu kent natuurlijk bijna iedereen. Maar Peru heeft nog veel meer bijzondere hoogtepunten. En deze zult u tijdens een rondreis in Peru ontdekken, onder begeleiding van een deskundige Nederlandssprekende reisleider die alles over dit land kan vertellen. Veel excursies zijn al inbegrepen bij de Peru rondreis en wij bieden daarnaast ook nog optionele excursies aan. Zo kunt u zelf uw bijzondere rondreis in Peru samenstellen.

Een unieke groepsrondreis in Peru 

Wij durven onze rondreizen in Peru gerust bijzonder te noemen. De route brengt ons onder andere langs de Ballestas eilanden met de overweldigende fauna. Maar ook karakteristieke dorpjes in de Andes en de drijvende rieteilanden in het Titicacameer. Maar natuurlijk mag een bezoek aan de Inca-stad Machu Picchu ook niet ontbreken tijdens een groepsreis in Peru. Deze 'Verborgen Stad' heeft een spectaculaire ligging en is uitgeroepen tot één van de zeven wereldwonderen.

Loop de Inca Trail

Bijna iedereen heeft weleens gehoord van de beroemde Inca Trail, een vierdaagse wandeltocht die ook in een tweedaagse variant te lopen is. Natuurlijk bieden wij tijdens de Peru rondreis ook de mogelijkheid om deze te lopen. Een optionele excursie, dus voor niemand verplicht, maar wel een hele bijzondere ervaring. Zo is er ook de mogelijkheid om een aantal dagen in de ongerepte jungle van de Amazone. Allemaal mogelijkheden om de rondreis Peru extra bijzonder te maken. 

Een comfortabele rondreis

Wij zorgen er op alle manieren voor dat de rondreis comfortabel zal zijn. U overnacht in comfortabele lodges en hotels. Maar we zorgen tijdens de groepsrondreis in Peru ook voor een aantal vrije uurtjes en de mogelijkheid om even te relaxen. Op die manier kunt u goed bijkomen van alle hoogtepunten tijdens Peru rondreis. 

Ga met ons mee naar Peru

Ga met ons mee naar het land van de Inca's met een van onze rondreizen in Peru. Naast een groepsreis in Peru is het ook mogelijk om individueel rond te reizen of met een groep singles het land te verkennen. Wilt u meerdere landen bezoeken tijdens de rondreis? Er is ook een groepsreis in Peru, Bolivia, Argentinië en Brazilië beschikbaar. Een rondreis langs bijna alle hoogtepunten van Zuid-Amerika!

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven