Land van de Heilige Inca's

Peru

Peru Groepsreizen

18-daagse groepsrondreis Peru & de Inca's

Vertrek: 09-10-2017

Linda Willemse
21-08-2017 - 22:05 uur
Hallo,

Ik ben nu toch wel benieuwd wie er nog meer gaan op deze datum. Ik reis alleen. Ik heb niet gekozen voor de Inca trail, maar wel voor de afsluiting in de Amazone. Ik hoor graag van jullie. Gr Linda
Er zijn 6 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 6
RE: Maja Becker
23-09-2017 - 15:53 uur
OHallo allemaal, leuk om op deze manier te lezen wie er aan deze reis deelnemen.
Wij zijn met z’n tweeen en hebben meerdere reizen met Fox gemaakt. Bewuste keuze om nu ook met Fox naar Peru te gaan. Wij doen geen trail maar gaan wel naar de Amazone, groet Frits en Maja
RE: Ina en Eloy
17-09-2017 - 11:50 uur
Voor ons is het de eerste keer met Fox. Wij gaan niet het Incatrail lopen en ook niet naar de Amazone. We kijken uit naar deze reis.
RE: Fred Span
14-09-2017 - 14:35 uur
Hoi Allemaal wij gaan met vier personen. Wij hebben al verschillende keren naar met Fox gereisd altijd super. Wij gaan niet naar de Amazone en ook de incatrail doen wij niet. Het begint nu op te schieten. Groetjes van Fred en Tea en onze medewerkers reizigers
RE: Rian en Fons
12-09-2017 - 15:32 uur
Hallo,

Wij gaan met zijn tweetjes mee, dit is onze eerste reis samen buiten Europa. Wij gaan de 2 daagse INCA trail lopen.
RE: Jan en Joke
24-08-2017 - 08:47 uur
Hallo,

Wij gaan ook met z'n tweetjes deze reis maken. Dit wordt alweer onze 11e foxreis. Ook wij gaan naar de Amazone. Leuk te weten dat wij niet de enige van de groep zijn die naar de Amazone gaan. Wij doen niet de Inca Trail.
RE: Mark
22-08-2017 - 18:32 uur
Hoi Linda,

Wij gaan ook mee met deze reis! Wij zijn met z'n tweeen! De verlenging in de Amazone gaan we ook doen en de Inca trail slaan we over haha!

Wij hebben er in iedergeval super zin in!

Groeten
Jamie en Mark

Rondreis Peru - Maak een groepsreis door het land van de Inca's 

Machu Picchu kent natuurlijk bijna iedereen. Maar Peru heeft nog veel meer bijzondere hoogtepunten. En deze zult u tijdens een rondreis in Peru ontdekken, onder begeleiding van een deskundige Nederlandssprekende reisleider die alles over dit land kan vertellen. Veel excursies zijn al inbegrepen bij de Peru rondreis en wij bieden daarnaast ook nog optionele excursies aan. Zo kunt u zelf uw bijzondere rondreis in Peru samenstellen.

Een unieke groepsrondreis in Peru 

Wij durven onze rondreizen in Peru gerust bijzonder te noemen. De route brengt ons onder andere langs de Ballestas eilanden met de overweldigende fauna. Maar ook karakteristieke dorpjes in de Andes en de drijvende rieteilanden in het Titicacameer. Maar natuurlijk mag een bezoek aan de Inca-stad Machu Picchu ook niet ontbreken tijdens een groepsreis in Peru. Deze 'Verborgen Stad' heeft een spectaculaire ligging en is uitgeroepen tot één van de zeven wereldwonderen.

Loop de Inca Trail

Bijna iedereen heeft weleens gehoord van de beroemde Inca Trail, een vierdaagse wandeltocht die ook in een tweedaagse variant te lopen is. Natuurlijk bieden wij tijdens de Peru rondreis ook de mogelijkheid om deze te lopen. Een optionele excursie, dus voor niemand verplicht, maar wel een hele bijzondere ervaring. Zo is er ook de mogelijkheid om een aantal dagen in de ongerepte jungle van de Amazone. Allemaal mogelijkheden om de rondreis Peru extra bijzonder te maken. 

Een comfortabele rondreis

Wij zorgen er op alle manieren voor dat de rondreis comfortabel zal zijn. U overnacht in comfortabele lodges en hotels. Maar we zorgen tijdens de groepsrondreis in Peru ook voor een aantal vrije uurtjes en de mogelijkheid om even te relaxen. Op die manier kunt u goed bijkomen van alle hoogtepunten tijdens Peru rondreis. 

Ga met ons mee naar Peru

Ga met ons mee naar het land van de Inca's met een van onze rondreizen in Peru. Naast een groepsreis in Peru is het ook mogelijk om individueel rond te reizen of met een groep singles het land te verkennen. Wilt u meerdere landen bezoeken tijdens de rondreis? Er is ook een groepsreis in Peru, Bolivia, Argentinië en Brazilië beschikbaar. Een rondreis langs bijna alle hoogtepunten van Zuid-Amerika!

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven