Land van de Heilige Inca's

Peru

Peru Groepsreizen

18-daagse groepsrondreis Peru & de Inca's

Vertrek: 28-05-2018

Anita
13-09-2017 - 13:28 uur
Via deze weg wil ik me graag voorstellen, aangezien ik tot nu toe de enige alleen reizende ben in dit gezelschap.
Ik ben Anita en woonachtig in het zuiden des landes (zuid-limburg)
Wie is er toevallig ook aanwezig op de inspiratiemiddag op 7 oktober ? misschien leuk om dan al kennis te maken.
Tevens de vraag wie de 2-daagse Inca-trail gaat lopen en of iemand de verlenging in het Amazone gebied heeft bij geboekt.

Ben benieuwd naar jullie reacties,

Groetjes, Anita
Er zijn 2 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 2
RE: Rico Schluter
29-01-2018 - 00:19 uur
Wil me bij deze ook even kort voorstellen:
Mijn naam is Rico, weliswaar woonachtig in de Belgische grensregio maar Nederlander afkomstig uit midden- Limburg.
Ik ga deze reis maken samen met mijn oudste dochter Nadia...
Ik reis al veel voor mijn werk in Europa, Azie en Nord-Amerika, maar dit wordt mijn erste reis naar Zuid-Amerika...
Mijn dochter en ik hebben besloten om de Inca- trail niet te lopen maar hebben net wel de 4-daagse jungle tour bijgeboekt...
Als je eenmaal daar bent dan willen we dit ook graag meemaken, lijkt ons onvergetelijk...
Zou graag vernemen of er nog meer reisgenoten van onze groep de jungle tour geboekt hebben.
Dus tot binnenkort.
RE: Peter
29-09-2017 - 16:18 uur
Wij, Peter en Annelies uit de buurt van Nijmegen hebben ook het lef gehad om deze reis te boeken, en inderdaad heel benieuwd wat we op deze reis weer gaan beleven. Ik, Peter, loop de 2-daagse Inca-trail maar mijn partner slaat die beproeving over. Nu hoop ik dat die wandeltocht door gaat want daar hebben we nog geen bevestiging van gekregen. Mede-reizigers kunnen altijd naar me mailen om alvast kennis te maken. Je krijgt zeker antwoord. De ervaring leert, hoe meer mensen je al kent voordat de reis begint, hoe minder je op de eerste dagen hoeft te onthouden.

Groetjes Peter

Rondreis Peru - Maak een groepsreis door het land van de Inca's 

Machu Picchu kent natuurlijk bijna iedereen. Maar Peru heeft nog veel meer bijzondere hoogtepunten. En deze zult u tijdens een rondreis in Peru ontdekken, onder begeleiding van een deskundige Nederlandssprekende reisleider die alles over dit land kan vertellen. Veel excursies zijn al inbegrepen bij de Peru rondreis en wij bieden daarnaast ook nog optionele excursies aan. Zo kunt u zelf uw bijzondere rondreis in Peru samenstellen.

Een unieke groepsrondreis in Peru 

Wij durven onze rondreizen in Peru gerust bijzonder te noemen. De route brengt ons onder andere langs de Ballestas eilanden met de overweldigende fauna. Maar ook karakteristieke dorpjes in de Andes en de drijvende rieteilanden in het Titicacameer. Maar natuurlijk mag een bezoek aan de Inca-stad Machu Picchu ook niet ontbreken tijdens een groepsreis in Peru. Deze 'Verborgen Stad' heeft een spectaculaire ligging en is uitgeroepen tot één van de zeven wereldwonderen.

Loop de Inca Trail

Bijna iedereen heeft weleens gehoord van de beroemde Inca Trail, een vierdaagse wandeltocht die ook in een tweedaagse variant te lopen is. Natuurlijk bieden wij tijdens de Peru rondreis ook de mogelijkheid om deze te lopen. Een optionele excursie, dus voor niemand verplicht, maar wel een hele bijzondere ervaring. Zo is er ook de mogelijkheid om een aantal dagen in de ongerepte jungle van de Amazone. Allemaal mogelijkheden om de rondreis Peru extra bijzonder te maken. 

Een comfortabele rondreis

Wij zorgen er op alle manieren voor dat de rondreis comfortabel zal zijn. U overnacht in comfortabele lodges en hotels. Maar we zorgen tijdens de groepsrondreis in Peru ook voor een aantal vrije uurtjes en de mogelijkheid om even te relaxen. Op die manier kunt u goed bijkomen van alle hoogtepunten tijdens Peru rondreis. 

Ga met ons mee naar Peru

Ga met ons mee naar het land van de Inca's met een van onze rondreizen in Peru. Naast een groepsreis in Peru is het ook mogelijk om individueel rond te reizen of met een groep singles het land te verkennen. Wilt u meerdere landen bezoeken tijdens de rondreis? Er is ook een groepsreis in Peru, Bolivia, Argentinië en Brazilië beschikbaar. Een rondreis langs bijna alle hoogtepunten van Zuid-Amerika!

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven