Peru

Bewonder Machu Picchu en het Andesgebergte, maak een tocht door de Heilige Incavallei en bezoek indianenmarkten.
We overnachten in comfortabele lodges en hotels.
Onze groepsrondreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Bij ons zijn veel excursies al inclusief.

8

Rondreizen in Peru

Rondreis Peru - Maak een rondreis door het land van de Inca's 

Machu Picchu kent natuurlijk bijna iedereen. Maar Peru heeft nog veel meer bijzondere hoogtepunten. En deze zul je tijdens een rondreis in Peru ontdekken. Veel excursies zijn al inbegrepen bij de Peru rondreis en wij bieden daarnaast ook nog optionele excursies aan. Zo kun je zelf jouw bijzondere rondreis in Peru samenstellen.

Een unieke rondreis in Peru 

Wij durven onze rondreizen in Peru gerust bijzonder te noemen. De route brengt ons onder andere langs de Ballestas eilanden met de overweldigende fauna. Maar ook karakteristieke dorpjes in de Andes en de drijvende rieteilanden in het Titicacameer. Maar natuurlijk mag een bezoek aan de Inca-stad Machu Picchu ook niet ontbreken tijdens een rondreis in Peru. Deze 'Verborgen Stad' heeft een spectaculaire ligging en is uitgeroepen tot één van de zeven wereldwonderen.

Loop de Inca Trail

Bijna iedereen heeft weleens gehoord van de beroemde Inca Trail, een vierdaagse wandeltocht die ook in een tweedaagse variant te lopen is. Natuurlijk bieden wij tijdens de Peru rondreis ook de mogelijkheid om deze te lopen. Een optionele excursie, dus voor niemand verplicht, maar wel een hele bijzondere ervaring. Zo is er ook de mogelijkheid om een aantal dagen in de ongerepte jungle van de Amazone. Allemaal mogelijkheden om de rondreis Peru extra bijzonder te maken. 

Een comfortabele rondreis

Wij zorgen er op alle manieren voor dat de rondreis comfortabel zal zijn. Je overnacht in comfortabele lodges en hotels. Maar we zorgen tijdens de rondreis in Peru ook voor een aantal vrije uurtjes en de mogelijkheid om even te relaxen. Op die manier kun je goed bijkomen van alle hoogtepunten tijdens Peru rondreis. 

Ga met ons mee naar Peru

Ga met ons mee naar het land van de Inca's met een van onze rondreizen in Peru. Naast een groepsreis in Peru is het ook mogelijk om individueel rond te reizen of met een groep singles het land te verkennen. Wil je meerdere landen bezoeken tijdens de rondreis? Er is ook een groepsreis in Peru, Bolivia, Argentinië en Brazilië beschikbaar. Een rondreis langs bijna alle hoogtepunten van Zuid-Amerika!