Single groepsreizen in Peru

Bewonder Machu Picchu en het Andesgebergte, maak een tocht door de Heilige Incavallei en bezoek indianenmarkten.
We overnachten in comfortabele lodges en hotels. Je hebt hierbij de keuze uit een kamer op indeling of een kamer voor alleengebruik.
Onze single groepsreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Bij ons zijn veel excursies al inclusief.

Singlereis Peru – Ga met ons mee naar het prachtige Peru

Peru is een unieke bestemming dankzij onder andere het mysterieuze Machu Picchu, de eeuwenoude culturen en kleurrijke indianenmarkten. En dat gaan we met een groep singles ontdekken tijdens de singlereis naar Peru. Onze single reizen naar Peru zijn volledig georganiseerd inclusief vluchten, bijzondere overnachtingen en excursies. Samen ontdekken we dit geweldige land en ontmoeten we de vriendelijke bevolking.

Single reizen Peru: de hoogtepunten

Natuurlijk is een bezoek aan de wereldberoemde Machu Picchu onderdeel van de single groepsreis naar Peru, maar nog zoveel meer. We ontdekken de overweldigende natuur en de karakteristieke Andes Dorpjes, maar ook de lama’s, zeeleeuwen en condors. De Peru singlereis is een grote ontdekkingsreis. Tijdens deze reis verblijven we in authentieke en comfortabele Peruaanse hotels om even bij te komen van alle hoogtepunten.

Ontdek nog veel meer

Onze Peru single reizen vinden wij zelf toch wel behoren tot de meest verrassende reizen uit ons aanbod en dat zal iedereen die er geweest is ook zeggen. Liever met een eigen reisgezelschap dit land ontdekken? Kies dan voor een individuele rondreis naar Peru. We hebben ook groepsreizen naar Peru in ons aanbod. Alles is mogelijk, en wij zorgen ervoor dat de complete reis geregeld is.